Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verbatim 3.5'' Harici Combo Sabit Disk 500GB Bozuldu Yardım
Verbatim 35'' Harici Combo Sabit Disk 500GB
Çalışıyordu son gunlerde çalışmamaya başladı içindeki veriler önemli değil tekrar nasıl çalıştırabılırım o onemlı
Verbatim 35'' Harici Combo Sabit Disk 500GB
Çalışıyordu son gunlerde çalışmamaya başladı içindeki veriler önemli değil tekrar nasıl çalıştırabılırım o onemlı
Son yirmi yılda büyük bir ilerleme kaydeden dijital dönüşüm, pandeminin de etkisiyle kullanıcı deneyimini değiştirmeye devam ediyor. Özellikle ihtiyaç duyabileceğimiz her türlü dosyayı bilgisayarlarda sakladığımızı göz önüne alırsak hayatımızın teknolojiyle olan bağı her geçen gün güçlenmekte...
Sabit Diskler Hakkında Bilmek İstedikleriniz Kısa ve Öz
HARDDISK
Tanım
Depolama birimidirGünümüzde artık bütün masaüstü sistemlerde en az bir hard disk bulunur Hatta VCR cihazlarından camcorderlara ve mp3 playerlara kadar pek çok elektronik cihazda de hard diskleri görmeye başlıyoruz...
Bilgisayar tarihçesine bir göz atarsak, bilgisayar fikrinin çok eskilere dayanmadığını görürüz Daha 1830?larda Charles Babbage (17921871) fark makinesini ve arkasında çözümsel makineyi yapmasıyla hesaplama işlerinin elektro mekanik araçlara yaptırılması ve sonuçların elde edilmesi görüşü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.