Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Verbatim 3.5'' Harici Combo Sabit Disk 500GB Bozuldu Yardım

Verbatim 3.5'' Harici Combo Sabit Disk 500GB Bozuldu Yardım
0
104

Similar threads

Verbatim 35'' Harici Combo Sabit Disk 500GB Çalışıyordu son gunlerde çalışmamaya başladı içindeki veriler önemli değil tekrar nasıl çalıştırabılırım o onemlı
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Verbatim 35'' Harici Combo Sabit Disk 500GB Çalışıyordu son gunlerde çalışmamaya başladı içindeki veriler önemli değil tekrar nasıl çalıştırabılırım o onemlı
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Son yirmi yılda büyük bir ilerleme kaydeden dijital dönüşüm, pandeminin de etkisiyle kullanıcı deneyimini değiştirmeye devam ediyor. Özellikle ihtiyaç duyabileceğimiz her türlü dosyayı bilgisayarlarda sakladığımızı göz önüne alırsak hayatımızın teknolojiyle olan bağı her geçen gün güçlenmekte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sabit Diskler Hakkında Bilmek İstedikleriniz Kısa ve Öz HARDDISK Tanım Depolama birimidirGünümüzde artık bütün masaüstü sistemlerde en az bir hard disk bulunur Hatta VCR cihazlarından camcorderlara ve mp3 playerlara kadar pek çok elektronik cihazda de hard diskleri görmeye başlıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bilgisayar tarihçesine bir göz atarsak, bilgisayar fikrinin çok eskilere dayanmadığını görürüz Daha 1830?larda Charles Babbage (17921871) fark makinesini ve arkasında çözümsel makineyi yapmasıyla hesaplama işlerinin elektro mekanik araçlara yaptırılması ve sonuçların elde edilmesi görüşü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt