Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Veremle Savaş Eğitimi Haftası Hakkında Kısa Anlamlı şiirler

0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Verem haftası ile ilgili en guzel şiirler

Kan Şiiri
Once oksuruverdim,
Oksuruverdim hafiften,
Derken ağzımdan kan geldi,
Bir ikindi ustu, durup dururken

Meseleyi o saat onladım,
Anladım ama, iş işten gecmiş ola!
Şoyle bir erafıma baktım,
Baktım ki yaşamak guzeldi hala

Mesela gokyuzu
Maviydi alabildiğine
İnsanlar dalıp gitmişti
Kendi alemine

Muzaffer Tayyip Uslu

Veremden Korkma

Doğduğum gun yapılmış
Verem aşısı bana
Okulda da yapıldı
Buyuyunce koluma

Genclere, yaşlılara
Sezdirmeden sokulur,
Bir fırsatını gozler,
İnsanı yere vurur

Neden korkacakmışım
O cirkin hastalıktan,
Kurallara uyarsam
Gecmez bile yanımdan

Gunumuzde ilaclar
Veremi engelliyor,
Doktorlar sabah akşam;
Veremden korkma! diyor

Korkmuyorum veremden,
Cunku aşılıyım ben,
Sen de aşılan kardeş,
Sen de canavarı yen

Sait Kırkgozlu

Verem Bunun Adı Şiiri
Verem bunun adı
Olduruyor insani
Aman dikkat et
Yakalanma mikroba

Yakalanma vereme
Sonucu kotu olur
Kan kusmak istemezsin
Verem bunun adı

Similar threads

Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiir Ornekleri Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiirlerinden birkac ornek sunuyoruz sizlere Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiirleri sizlerle VEREM HAFTASI Cok sağlıklı olmalı, Veremle savaş icin Hep neşeyle dolmalı, Veremle savaş icin Temiz hava almalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Veremle Savaş Eğitimi Haftası İle İlgili Şiirler VEREMDEN KORKMA Doğduğum gun yapılmış Verem aşısı bana Okulda da yapıldı Buyuyunce koluma Genclere, yaşlılara Sezdirmeden sokulur, Bir fırsatını gozler, İnsanı yere vurur Neden korkacakmışım O cirkin hastalıktan, Kurallara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Veremle Savaş Haftası Şiirleri istiyorum acil lutfen Cevap: Veremle Savaş Haftası Şiirler Verem Haftası Şiiri Cok sağlıklı olmalı, Veremle savaş icin Hep neşeyle dolmalı, Veremle savaş icin Temiz hava almalı, Tabiata doymalı, İyi gıda almalı, Veremle savaş icin Mikrobundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Veremle Savaş Haftası Şiirleri istiyorum acele lütfen Cevap: Veremle Savaş Haftası Şiirler Verem Haftası Şiiri Fazla dinç olmalı, Veremle savaş için Daima sevinçle dolmalı, Veremle savaş için Pak hava almalı, Tabiata doymalı, İyi yiyecek almalı, Veremle savaş için Mikrobundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiir Örnekleri Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiirler Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiir Örnekleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiirlerinden birkaç örnek sunuyoruz sizlere Veremle Savaş Eğitimi Haftası Şiirleri sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt