Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vergi mufettiş yardımcısı alımı

Vergi mufettiş yardımcısı alımı
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
1500 Vergi Mufettiş Yardımcısı Alınacak

Vergi Denetim Kuruluna toplam 1500 vergi mufettişi alınacakKayıtdışılık ve kacakcılıkla mucadele ederek, vergisel kayıpları azaltmayı amaclayan Vergi Denetim Kurulu, Mart ayında başlayacak sınavlarla, toplam 1500 vergi mufettiş yardımcısını denetim kadrosuna dahil edecek
İlk etapta 400 vergi mufettiş yardımcısı alınması planlanırken, bu sayı bin 500'u buluncaya kadar da alımlara devam edilecek3 yıl suren yetişme doneminin sonucunda, alanında uzman vergi mufettişleri yetiştirilecekBu arada, goreve başlayacak vergi mufettiş yardımcılarının yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla, Ankara'da Eskişehir Yolu uzerinde, yaklaşık 33 bin metrekarelik bir alan uzerindeki bina, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına Eğitim Merkezi olarak kullanılmak uzere tahsis edildi
imagesvergimufettisyardimcisialimi20195ad7b4e3b6b90

Similar threads

2019 Maliye Bakanlığı Mufettiş yardımcılığı alımı Maliye Bakanlığı Mufettiş alımı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek mufettiş alımlarıyla ilgili onemli acıklamalarda bulundu Şimşek bu yıl alınacak 1,500 mufettiş yardımıcısıyla ilgili olarak ilk etapta Mart ayında 400 mufettiş yardımıcısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
1500 Aidat Müfettiş Yardımcısı Alınacak Ücret Kontrol Kuruluna toplam 1500 aidat müfettişi alınacakKayıtdışılık ve kaçakçılıkla uğraş ederek, vergisel kayıpları azaltmayı amaçlayan Ücret Kontrol Kurulu, Mart ayında başlayacak sınavlarla, toplam 1500 vergi müfettiş yardımcısını teftiş kadrosuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Maliye bakanlığı memur alımı, Maliye Bakanlığı personel alımı 2019, 2019 memur alımı Maliye Bakanlığı Yeni yıl 2019‘de Maliye Bakanlığı, kayıt dışıyla mucadele icin 4 bin 500 personel alımı yapacak 2019 yılında 1500 vergi denetmen yardımcısı alımı ve 3 bin gelir uzman yardımcısı alımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
2019 Maliye Bakanlığı Müfettiş yardımcılığı alımı Maliye Bakanlığı Müfettiş alımı Maliye Bakanı Mehmet Yıldırım müfettiş alımlarıyla ilgili kayda değer açıklamalarda bulundu Yıldırım bu yıl alınacak 1,500 müfettiş yardımıcısıyla ilgili olarak ilk etapta Mart ayında 400 müfettiş yardımıcısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
gelir idaresi başkanlığı gelir uzmanlığı yonetmeliği hakkında bilgi verirmisiniz? Cevap: gelir idaresi başkanlığı gelir uzmanlığı yonetmeliği GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI GELİR UZMANLIĞI YONETMELİĞİ BİRİNCİ BOLUM Amac ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amac ve kapsam MADDE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt