iltasyazilim
FD Üye
Dursun meslek için müracaatta bulunmuş İşe alınması için bazı evraklarla birlikte 8
adet de vesikalık fotoğraf istemişler Oysa Dursun vesikalık fotoğrafın ne olduğunu
bilmiyormuş Hemen akıl veren Temelin yanına koşmuş Durumu anlatmış
Esas: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı çekilen fotoğraftır Sen
şuraya çukur kaz içine gir Bende fotoğraf makinesi getireyim Fotoğrafını çeker
veririz demiş
Dursun başlamış çukur kazmaya, temel fotoğraf makinesi getirmeye gitmiş Temel bir
de gelmiş ne görsün Dursun 8 tane çukur kazmış
Temel: Ula Dursun niye 8 çukur kazdın demiş
Dursun: 8 vesikalık lazım ya
Temel: Ula salak ben zaten 8 tane resim makinesi getirmiştim
Esas ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar,
Temel'i bu vaziyette görünce bir hoş pataklamışlar Temel üstü başı acınacak halde
halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Esas de anlatmış;
Ormanda ağaç keseydum, birdenbire kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye
dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni
*
adet de vesikalık fotoğraf istemişler Oysa Dursun vesikalık fotoğrafın ne olduğunu
bilmiyormuş Hemen akıl veren Temelin yanına koşmuş Durumu anlatmış
Esas: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı çekilen fotoğraftır Sen
şuraya çukur kaz içine gir Bende fotoğraf makinesi getireyim Fotoğrafını çeker
veririz demiş
Dursun başlamış çukur kazmaya, temel fotoğraf makinesi getirmeye gitmiş Temel bir
de gelmiş ne görsün Dursun 8 tane çukur kazmış
Temel: Ula Dursun niye 8 çukur kazdın demiş
Dursun: 8 vesikalık lazım ya
Temel: Ula salak ben zaten 8 tane resim makinesi getirmiştim
Esas ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar,
Temel'i bu vaziyette görünce bir hoş pataklamışlar Temel üstü başı acınacak halde
halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Esas de anlatmış;
Ormanda ağaç keseydum, birdenbire kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye
dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni
*