Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

vesvese hakkinda

vesvese hakkinda
0
158

Similar threads

Vesvese, gizli sese denir Bir mastar olan “vesvâs kelimesinin şeytana isim olması da aynı manayla alakalıdır ki, şeytan “vesvesenin kaynağı demektir Ancak örfen meşhur olan manasıyla vesvese, nefsin veya şeytanın kalbe attığı hayırsız, faidesiz, alçak hatıra ve mülahazalara verilen bir isimdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
1 Vesvese, imanın kuvvetindendir Önce hemen şunu belirtelim ki, vesvese çok korkulacak bir şey değildir, çünkü iman var ki, vesvese geliyor Sahabei Kiram'dan Efendimiz'e gelip, “Ya Rasûlallah, vesveseye mübtelâyım diyen birine, Efendimiz (sav)'in cevabı, “Endişe edilecek bir şey yok; o mahzı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Esselamu Aleyküm ve rahmetullah Kardeşlerim şu vesvese yüzünden namazda aklıma hiç olmadık şeyler geliyor ve ne okuduğumu anlamadan namaz bitmiş oluyor Nasıl olacak bu iş böyle Çok canımı sıkıyor bu olay
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
SORU: zihnimde sürekli benimle uğraşan bir var sanki Ben rabbim allah diyorum o başka şey Ben namaz kılıyorum o bana sürekli muhalif ve iğrençlikler zihnimde gözlerimde Bu durumda ibadetleri yapmaya çalışıyorum Ancak bu durum beni gayet yoruyor Bazen aklımı kaybettim sanıyorum Adbest alırken sağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Kalbimiz, bir tür misafirhane gibidir Hayat boyu meydana gelen iç ve dış tesirlere ev sahipliği yapar durur Bu tesirlerin en önemlisi de, irade dışı meydana gelen iç fısıltılardan oluşur Bu fısıltıların bir kısmı iyi huylu, bir kısmı kötüdür Bu durumda ev sahibine düşen; iyileri ağırlayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,475Konular
981,247Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt