Veysel efendi kapiyi acarsa ac kapiyi veysel efendi +evladim zaten kapi acik eeoo bu değin kolay olacagini dusunmemistim +efendim? yok birsey veysel efendi ben vazgectim, kapa sen kapiyi +pasa gonlun bilir evlat aç kapıyı veysel efendi + veysel efendi sana diyorum + anaaa ölmüş lan bulan pek da dedik veysel efendi yaş haddinden emekli olman lazımaç kapa aç kapa nereye dek diyeneyse bundan böyle;kuuuş sesleriiiiiii ovalaraaaaaaaa yayıııııılıııııııır aç kapıyı veysel efendi + ulan bi dar bırakmadınız şurda be ne yapıyorsun oysa orda veysel efendi? + aktüel dergileri inceliyorum ac kapıyı veysel efendi! + nereye böyle gencler fenerbahce galatasaray macına gidiyoruz! + nası ya? uefa kupası final macı, haberin yok mu? + dalga gecmeyin len! onurumla oynamayın, inandırıcı bişeyler söyleyin bari, böylece yaşlanmadim daha e fakat + hadi bakiyim hadi, uefa'ymış külahıma anlatın veysel efendi! + efendim yavrucum? biliyosun burası yatılı mektep + ee? yani biz de erkeğiz ve doğal ihtiyaçlarımız var + ne gibi? ya maça gitmek,sigara almak, poşetli dergi elde etmek gibi o yüzden artık bize yalan söyletme, aç şu kapıyı veysel efendi sana her haftasonu yalan bulacaz diye ömrümüzün yarısı gitti +olm sen bana bunu önceden söyleseydin ya dergi ve sigara ihtiyaçlarınızı ben karşılarım komite karşılığı kaldır masanın altındaki örtüyü seç, beğen, al lakin böyle gelir kapısı bulmuşken artık anamı sevseniz bu kapıyı açmam size, bunu da böyle bil aç kapıyı veysel efendi + ayy, veysel diyen dilinizi yesinler sizin size bütün kapılarım açık gençler bunu böyle bilin veysel efendi? hayırdır bi gariplik var sende bugün + ne garipliği ayol? dün gece hormonlu tavuk yedikten daha sonra kendimi daha bi serbest hissettim hşşt sen şişman olan gelsene eksik içeri domdom muydu senin adın? vazgeçtik çıkmaktan, biz sınıfa dönelim veysel efendi mahmut öğretmen bekler bizi derhal + hehehe nasıl da yedi puştlarbundan daha sonra nah gelirler bi daha yanıma ac kapiyi veysel efendi +kapi hakki ne alirsin, ne verirsin? sirtindaki yadigâr olsun ir sican, iki sican, ucuncu de kapana kacan ac kapiyi veysel efendi evet sadece ben diil butun insanlarin acmasi lazim algi kapilarini oysa boylece insanlik bi ust evrim basamagina gecip superior human halini alabilir iyi aksamlar veysel efendi aç kapıyı veysel efendi + ulan bi şeşlik işin vardı, gelmedi namussuz mızmızlanma, bak ne geldi? penç ü se severler güzeli genc ise + fazla şanslısın çook, al gene gele of of of şunu da al eline bakiyim okullar tatil + ee yeter be, ben kaçar aç kapıyı veysel efendi, yalnız bunun rövanşı da var mahmut bey alıntıdır