Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vga to Scart kablo

Vga to Scart kablo

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamun aleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi laptopu tv ye baglamak için bana bir ucu vga diğer ucu scart olan bi kablo lazimbugun çarşıda o kadar sordum bulamadimnette böyle bi kabloda göremedimyardımcı olursanı sevinirim

Similar threads

arkadaşlar benim radeon 9550 kartım var ve ben bunu tv ye bağlmak istiyorumfakat tv de sadece scart giriği yani geniş ağızlı olan girişten ve normal antenlerde kullanılan giriş var ekran kartımı nasıl bu scart girişinden bağlayabilirim?daha doğrusu bağlayabilirmiyim? bu ekran kartının yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaşlar ben laptopu Tvye bağlamak istiyorum ama sizlere bi kaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim Televizyonda hem scart(diktörtgen büyk) hem de sarı kırmızı beyaz gibi girişler var internette gördüğüm kadarıyla hem scartla bağlamışlar Tvye Ben tv deki sarı kırmızı beyaz girişlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
bilgisayarı tv ye nasıl bağlarız Ilk Olarak Sahip oldugunuz ekran kartinin Tv out cikisi(SVideo) olmali,bu yolla görüntüyü tv ye ya da baska bir cihaza adapte etmek olası Ikinci olarak Televizyonunuzda svideo girisi (svideo,video in veya EXT12, Composite video girisi ya da baska ifadelerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
ewet arkadaşlar bende masa üstü ses kartı var MAudio Solo Audio Sound Card onu bilgisayara nasıl bağlıyabilirim firewire die bi kablosu var ama bi ucu ses kartına tam uyuyo dier ucuysa yani bilgisayarda öyle bi giriş yok 1dk gösterim ses kartının üstündeki giriş böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaslar merhaba benim sorunum su; hıs atı 1600xpro ekran kartım var svideo cıkısı var önce s video cıkıs ve aynı ucu yine svideo giris olan kabloyu denedim tv de svideo giris ve ekran kartının s video cıkısına yani neyse görüntüyü aldım av den ama parazit var yukarıdan asagıya akan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,851Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt