Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

VGM burs başvuruları başladı mı? VGM burs başvuruları ne zaman başlayacak?

VGM burs başvuruları başladı mı? VGM burs başvuruları ne zaman başlayacak?
0
77

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen eğitim yardımı ve burs için müracaatların ne vakit başlayacağı merak ediliyor.

Burs için müracaat yapmak isteyen öğrencilerin gözü kulağı bu habere çevrilmiş durumda.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen bu burs Türkiye’de eğitim gören gereksinim sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine karşılıksız olarak verilmektedir.

Vakıflar Genel Müdürlüğü bursları için müracaatların ne vakit başlayacağı konusu hakkında şimdi resmi açıklama yapılmazken geçtiğimiz sene müracaatların ortaöğretim öğrencileri için 15 Ekim, üniversite öğrencileri için 1 Kasım'da başladığı göz önüne alınarak bu senede bu tarihlerde başlaması bekleniyor.

Similar threads

Burhaniye Belediyesi üniversite bursları için yeni devir müracaatları başladı. Burhaniye Belediyesi, Eğitime Dayanak Derneği tarafından eğitimde fırsat eşitliği unsuru kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik karşılıksız burs yardımları bu sene de devam ediyor. İlçe sonlarında kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Sayıştay'ın Vakıflar Genel Müdürlüğü raporundan ilginç ayrıntılar çıktı. 177 kişinin kendisini şehit çocuğu olarak yansıtarak burs aldığı, bu beyanların kontrol edilmediği belirlendi. Independent Türkçe'den Cihat Arpacık'ın haberine göre, Sayıştay'ın, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne (VGM)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Çorlu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda oy birliği ile alınan karar ile "Çorlu'nun Filizleri" projesi kapsamında karşılıksız yükseköğrenim bursu alacak öğrenci sayısı ile burs bedeli artırıldı. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında "Çorlu'nun Filizleri" projesi kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Türkiye'nin esaslı sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Vakfı’nın başarılı ve maddi takviyeye gereksinimi olan meslek lisesi, üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verdiği burslar için müracaatlar başladı. Bu yıl geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 65 oranında artırılan burslar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
burs başvuruları 2019 burs başvuruları kyk burs başvuruları ne süre başlıyor 20192019 2019 burs başvuruları Öğrenciler 2019–2019 Öğretim Yılı Ara Sınıf Yurt,Burs,Öğrenim ve Katkı Maddesi Kredilerine 04 Temmuz 07 Ağustos 2019 (7 Ağustos 2019 Dahil) tarihleri arasında başvurabilecekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt