Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

VIA/S3G UniChrome Pro IGP 256 MB Ekran Kartı Güncellemesi

VIA/S3G UniChrome Pro IGP 256 MB Ekran Kartı Güncellemesi

Similar threads

VIAS3G UniChrome Pro IGP Ekran Kartı Güncel driver verebilecek varmı? 2 bilgisayarımın ekran kartı için32 mb ekren kartı
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
VIAS3G UniChrome Pro IGP Ekran Kartı Güncel driver verebilecek varmı? 2 bilgisayarımın ekran kartı için32 mb ekren kartı
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba Arkadaşlar, Size birşey danışmak istiyorum,hiçbir ''YENİ'' oyunu oynayamıyorum,çünkü oyunlar çok uzun sürede açılıyor ve oyun açıldığında bütün verileri en düşük ayar yapıyorum yinede aşırı donuyor,448 MB RAM'ım varŞu anki bu verilere sahip ekran kartım sizce iyimi kötümü? Ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar benim daha önce Nvidia GeForce ekran kartım vardı ancak bundan aylar önce yandı ve bende ekran kartı alamadım anakartımda olan Onboard ekran kartını kullanıyorum kapasitesi 384 mb olmasına ragmen çoğu oyunu çalıştıramıyor Call of Duty 2 yi bile açamıyorum Belki driver güncellemesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt