Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

VIA VT8237A ses kartı sürücüsü

VIA VT8237A ses kartı sürücüsü
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar sürücü cd si kayboldu biri yardım etsin lütfen everestten baktım

Aygıt Tanımı VIA VT8237A High Definition Audio Controller

böyle birşey dedi ama internette sürücüsünü bulamadım biri acil yardım edebilirse çok teşekkür edicem

acil çalıştırmam gerekiyor ama pek bilgili değilim bu konularda yardım ederseniz çok sevinirim

Similar threads

Realtek ALC883 @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI ses drıver lazım acil bulursanız öok makbule qeçer tam 45 aydır sessiz oturuyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
öncelikle kolay gelsin herkese iyi forumlar pc ye format attıktan sonra ses sürücülerinde problemlerle boğuşuyorum formattan sonra pc otomatik olarak VİA Hd ses sürücüsünü yüklemiş kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyorkayıt aygıtlarından mikrofon tıklayıp özellikler diyip via hd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
öncelikle kolay gelsin herkese iyi forumlar pc ye format attıktan sonra ses sürücülerinde problemlerle boğuşuyorum formattan sonra pc otomatik olarak VİA Hd ses sürücüsünü yüklemiş kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyorkayıt aygıtlarından mikrofon tıklayıp özellikler diyip via hd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar Ben Dağa Forumda Yeniyim Forum Güzele Benziyor Neyse Benim Bir Sorunum Var Bilgisiyarım Bozuldu Format Attım Bende Format CD si vardı fkt Driverler Krulu Değil Sanırım Ses Hiç Gelmior Nette Araştırırken Everest Die BirProgram Buldum Ordan Ses Kartının modelini Öğrendim Ses Kartımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
982,012Mesajlar
29,996Kullanıcılar
Üst Alt