Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

vicdan azabı çekiyorum lütfen yardım edin

vicdan azabı çekiyorum lütfen yardım edin
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bu yıl lise 1 e gidiyodum okul endsütri meslek lisesi hocalarında hepsi kadın nerdeyse edebiyatçı vardı sınıf hocası ona aşık oldum ilk dönem vardı 2 dönem gitti bende onun gittini öğrendikten sonra bi arkadaşla whatssap da konuşduk söledim seviyodum fln diye oda boşver or nun tekiydi full erkek olan okula kadın baya bi çekici giyinip geliyodu yani bi erkeğin bakınca etkileneceği şekilde fln neyse işte böyle okula bu şekilde giyinip gelen ztn or dur fln diyodu bende ona uydum ve böyle şeyler demeye başladım bigün başka bi arkadaşa da söyledim söyledikten 1 ay sonra küstük ve oda tüm sınıfa bu yaptımı söyledi sınıfdakiler bana daldılar ve disipline şikayet ettiler o hoca zaten okuldan gitmişdi ama biri onada söylemiş ve facebook sınıf grubumuz vardı sınıf grubuna bana hakkını helal etmedini ve etmiyceni yazdı ama hoca çok iyi biriydi benim sigara içtimi öğrenmişdi bırakıyım diye uğraşmışdı sınavlarda başarılı olmamız için felan bizimle çok iyi ilgileniyodu ona öyle bi aşık olmuşdumki onun için yapmıycağım şey yoktu 15 yıldır 5 vakit namazını aksatmadan kılan bi kişiyim şeytana uydum yaptım böyle bişeyi şimdi hoca başka bi şehirde başka okulda facedende engelledi numarası felanda yok helallik istemek için ulaşamam ulaşsam bile helallik istesem daha kötü olur vicdan azabı çekiyorum benim ne yapmam lazım lütfen yardım edin bide ahirette karşıma çıkacak illaki bunun cezası nedir