Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Victor Nelsson'ın Hatayspor Maçından Sonra Yudum Yudum Su İçme Anları Gündem Oldu

Victor Nelsson'ın Hatayspor Maçından Sonra Yudum Yudum Su İçme Anları Gündem Oldu
0
254

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-46bb85f7335c16b00c0c48eb2ea9ed1026d21dcb.jpg

Hatayspor'u 2-1'lik skor ile geçen Galatasaray'da Victor Nelsson'un su içme anları gündem oldu. Maç sonu röportajından önce su içen Nelsson'ın gündem olan o anları...

Similar threads

Beşiktaş döneme büyük zorluklar ortasında başlamıştı: Burak Yılmaz, Mohamed Elneny, Victor Ruiz üzere as oyuncularını kaybederek başlayan, kısıtlı bütçesi ile yaptığı, soru işareti olan transferleri kadroya hayli geç katılan; genç kalecileri, üç stoperi ve 19 yaşında sol beki ile uğraş eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Hatayspor’a konuk oldu. Yeni hocanın gelmesini bekleyen Beşiktaş, Mersin'de Hatayspor'u 2-1 yenerek 'biz hazırız' dedi Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Atakaş Hatayspor'la Mersin'de karşı karşıya geldi. Mücadele 2-1 Beşiktaş'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
Galatasaraylılığı ile bilinen oyuncu Şahan Gökbakar Hatayspor maçından sonra sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı yönetimi eleştirdi ve istifaya çağırdı. Galatasaray taraftarı olan Şahan Gökbakar, Atakaş Hatayspor karşısında alınan 4-2'lik yenilgi sonrası Burak Elmas yönetimine istifa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Futbolun içinde her şey var! En umutsuz anlarda ya da beklenmedik zamanlarda skor değişebiliyor. Maç 90 dakika dedirtecek en iyi geri dönüşleri sizler için derleyerek hop oturtup hop kaldıran maçları sizlere hatırlatmak istedik. Hazırsanız başlıyoruz! 1. Torneo Nacional: River Plate - Boca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Tescilli güzel Amine Gülşe 2019'da nikah masasına oturduğu Mesut Özil'e Instagram'dan yıldönümü mesajı yayınladı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Futbolcu Mesut Özil (33) ile oyuncu Amine Gülşe (29), 2019'un haziran ayında evlenmişti. Eda adında kızları olan çift, 3. evlilik yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt