Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşlar benim pcde videolar her zaman kare kare oluyo ve oda benim hoşuma gitmiyo acaba bu neden kaynaklanıyor
monitör:syncmaster923nw
ekran kartı:ati radeon hd 4350 1gb
Call of duty mw3 de mesela adam roket attıgında Sisler düzgün çıkmıyor böyle sisvar bide kare kare çizgiler var ekran kartım Radeon HD 4350 İ3 6GB RAM Ekran kartı ayarlarındamı bozukluk var ne
arkdaşlar bir pcnin ekran kartı en fazla kaç dereceye çıkarsa yanar veya oyun oynuyorsak ekran kartı kaça çıkınca pc kapanır
eğer ekran kartımı sorcaksanız
ati radeon HD 4350 1gb fansız ama fan koydutturucağım
arkdaşlar bir pcnin ekran kartı en fazla kaç dereceye çıkarsa yanar veya oyun oynuyorsak ekran kartı kaça çıkınca pc kapanır
eğer ekran kartımı sorcaksanız
ati radeon HD 4350 1gb fansız ama fan koydutturucağım
sa arkdaşlar benim pc call of duty modern warfare 3,bf,far cry,crysis gibi oyunları nasıl oynar?
a)low b)medium c)high
benim pcnin özellikleri:
işletim sistemi:windows 7 ultimate 32 bit (orjinal)
işlemci:intel pentium(R) dual core CPU e5400 270GHz 270GHz
ram:2 gb
ekran kartı:shader 41,3 D...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.