Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ViewSonic, Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne Katıldı

ViewSonic, Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne Katıldı
0
70

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
ViewSonic-Egitim-Teknolojileri-Zirvesi-scaled.jpg

İştirakçilerini yeni eğitim yaklaşımları ve teknolojik yeniliklerden haberdar ederek, bu alanlarda sunulan en yeni uygulamaları deneyimlemelerini amaçlayan ETZ’de myViewBoard ekosistemi ile yer alan ViewSonic, geliştirdiği bu ekosistem sayesinde eğitim kurumlarının çalışma ortamlarına entegre edilecek tahlillerin, öğretmen ve öğrencilerin yaşadıkları birçok badireyi ortadan kaldırabileceğine dikkat çekti.

Dünyada 2 Milyondan Fazla Kullanılıyor

Viewsonic tarafından geliştirilen eğitim teknolojileri temelli çalışmalar tüm dünyada büyük ilgi görüyor. 527 bin öğretmen tarafından tercih edilen ViewBoard interaktif tahtalar ve bu tahtalarla uyumlu olan myViewBoard, dünyada 2 milyonun üzerinde öğretmen, öğrenci ve profesyonel tarafından kullanılıyor.

myViewBoard.jpg

Sıkıntıları Çözen Ekosistem

myViewBoard ekosistemi, öğretmenlerin ilgi cazip dijital içerik hazırlama ve sınıf idaresi konusunda yaşadıkları sıkıntılara tahliller getiriyor. Eğitim, sunum ve birlikte çalışma için tasarlanmış çeşitli servisleri bünyesinde toplayan myViewboard, öğretmenlere ilgi cazibeli tesirli içerikler hazırlama, dijital alanda bir sınıf ortamı oluşturma ve yönetme üzere birçok alternatif sunuyor. Eğitim kaynakları ve web tarayıcıları ile yüzde yüz uyumlu çalışan myViewboard, öğretmenlerin hazırladıkları PDF dersleri yahut Google sunumlarını sisteme çarçabuk aktarabilmelerini sağlıyor. Tıpkı vakitte barındırdığı özelliklerle öğrencilerin online eğitimde yaşadığı zayıf etkileşim, dikkat dağınıklığı ve düşük iştirak üzere sıkıntıları da ortadan kaldırıyor.

Her Düzeyde Ortak Çalışmaya Dayanak

K-12’den yüksek tahsile kadar, ortak çalışmayı destekleyen myViewBoard ekosistemi, interaktif eğitim tahlilleri ile öğretmenler ve öğrenciler ortasında karşılıklı iş birliğini teşvik ediyor. myViewBoard ekosisteminin dikkat çeken özellikleri ortasında; beyaz sayfadaki YouTube linki ile bir görüntü içeriğinin reklamsız ve yetişkin içeriklerinden arındırılmış olarak ders içeriklerine eklenebilmesi, tüm platformlarda birebir sezgisel orta yüzü kullanması, yapay zeka takviyeli kalem ile çizilen rastgele bir nesneyi tanıması, bunu web de yahut YouTube’da arayıp yalnızca sürükle bırak ile sayfaya taşıyabilmesi, tümleşik internet tarayıcısı ile rastgele bir içeriği sayfaya alması, metni seçmesi ve bunu hecelerine ayırması, sıfat ile zamirleri göstermesi, 70’den fazla lisanda çeviri yapabilmesi, imtihan ve anket üzere aktiviteleri rastgele bir platformda süratli bir biçimde hayata geçirmesi üzere birçok içerik yer alıyor.

Türkiye’de Fiyatsız

Global salgın nedeniyle myViewBoard ekosistemini Türkiye’de öğretmenlerin ve eğitim kurumlarının kullanımına fiyatsız olarak sunduklarını belirten ViewSonic Türkiye, Orta ve Doğu Avrupa Bölge Müdürü Hasan Koçyiğit; “Ekosistemi kullanmanın hiçbir şartı bulunmuyor ve bu süreçte üye olan herkes sistemimizden ömür uzunluğu faydalanabilecek. Bu imkândan yararlanmak isteyen eğitimcilerimizin myviewboard.com adresine girip kayıt yaptırmaları yeterli” dedi.

Hasan-Kocyigit.jpg

Görüntü konferans platformlarının süratli fakat süreksiz tahliller olduğunu belirten Koçyiğit, hem öğretmenler hem de öğrenciler için sınıflardan mesken ortamlarına problemsiz geçişi mümkün kılan sezgisel tahlillerin kullanılacağını, geliştirdikleri ekosistem ile bu alana yatırım yaptıklarını kaydetti.  ETZ’de yer almaktan duydukları memnuniyeti de lisana getiren Koçyiğit, doruğun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.