Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

vin diesel VHEELMAN yüklerken donma..

vin diesel VHEELMAN yüklerken donma..
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
vheelman oyunu yüklerden herhangi biyerde takılıor ve yüklemior tekrar deniorum bu sefer başka bi yerde takılıor bi ara tam yükleme biterken takılmıştı monitöre yumruk attım çözümü bilen varmı?

Similar threads

Arkadaşlar ilk olarak ben sizden yardımlarınızı bekliyorumBabam bizim eski PC yi tamirciye götürdüAdam 5 ay falan uğraşıcakmış bütün bilgisayarı yenilemek içinŞimdilik eski PC yi kullanıyorum ve özellikleri 128 mb ram 100 Ghz 16 mb ekran kartı bu özelliklere sahip bir PC ye ne oyunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
A Astyanax Hileleri: dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Bu aralar bazısı keyif, bazısı göre uğruna epey bir oyun oynadım. Resident Evil: Village oynadım mesela. Ne zamandır bekliyordum onu. İncik cincik ettim. Hatta pek adetim olmasa bile New Game + yaptım en zor seviyede. Gecenin karanlığında kulaklıklar son ses kafamın içine içine gürlerken hop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
PlayStation 4'e hususî olarak çıkış yapan oyunlar herhalde %90 orantısında üst seviye oluyor diyebiliriz sevgili Oyungezerler. Aklıma gelen tek istisna The Order 1886, geri kalan tüm şahsi prodüksiyonlar için o denli ya da bu türlü standartın üzerinde bir kalite laf konusu. Bend...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt