Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vheelman oyunu yüklerden herhangi biyerde takılıor ve yüklemior tekrar deniorum bu sefer başka bi yerde takılıor bi ara tam yükleme biterken takılmıştı monitöre yumruk attım çözümü bilen varmı?
Arkadaşlar ilk olarak ben sizden yardımlarınızı bekliyorumBabam bizim eski PC yi tamirciye götürdüAdam 5 ay falan uğraşıcakmış bütün bilgisayarı yenilemek içinŞimdilik eski PC yi kullanıyorum ve özellikleri 128 mb ram 100 Ghz 16 mb ekran kartı bu özelliklere sahip bir PC ye ne oyunlar...
A
Astyanax Hileleri:
dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın
bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
Bu aralar bazısı keyif, bazısı göre uğruna epey bir oyun oynadım. Resident Evil: Village oynadım mesela. Ne zamandır bekliyordum onu. İncik cincik ettim. Hatta pek adetim olmasa bile New Game + yaptım en zor seviyede. Gecenin karanlığında kulaklıklar son ses kafamın içine içine gürlerken hop...
PlayStation 4'e hususî olarak çıkış yapan oyunlar herhalde %90 orantısında üst seviye oluyor diyebiliriz sevgili Oyungezerler. Aklıma gelen tek istisna The Order 1886, geri kalan tüm şahsi prodüksiyonlar için o denli ya da bu türlü standartın üzerinde bir kalite laf konusu.
Bend...
Bully Haydut
X: Görev Yerleri
Mavi X: Ara Grevler
Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir
Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir
Çan: Ders Zili
Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda
Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda
Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.