Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vine artık Android’de

Vine artık Android’de
0
176

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Vine artık Android’de

imagesvineartikandroidde5ad0f75ae3723
Twitter’ın video hizmeti olan Vine yaklaşık 4 ay once iOS işletim sistemlerinde boy gostermişti iOS ile buluşmasından 4 ay sonra ise ekstra bir fonksiyon olan “zoom ile android ortamla buluştu Bu ozellik android işletim sistemi telefon kullananlar icin ozel…

Vine android 40 ve uzeri kullanıcılarının hizmetine sunuldu ve şimdilik 6 saniyelik videolar cekip paylaşıma izin veriyor iOS versiyonunda bulunan hashtag, mention, arama, Facebook’tan paylaşım ve frontfacing kamera Android’de henuz bulunmuyor

Similar threads

Vine artık Android ’de Twitter ’ın video hizmeti olan Vine yaklaşık 4 ay önce iOS işletim sistemlerinde yükseklik göstermişti iOS ile buluşmasından 4 ay sonradan ise ekstra bir fonksiyon olan “zoom ile android ortamla buluştu Bu nitelik android işletim sistemi telefon kullananlar için özel…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Twitter Hesap Silme Linki – 2022 Eğer daha önce Twitter hesabınızı kapattıysanız hesap silme linki ile işlemi kolayca halledebilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsanız aşağıda yer alan butondan Twitter hesap silme linkine ulaşabilirsiniz. Ancak daha önce bu işlemi gerçekleştirmediyseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
TurkNet’in kendi fiber altyapısında sunduğu GigaFiber hizmeti, mesken kullanıcılarına 1.000 Mbps’ye kadar sürat sunuyor. TurkNet, bu altyapısını her gün farklı hanelere ulaştırıyor ve artık de kullanıcıların kendi adreslerine GigaFiber altyapısı talep etmesi için yeni bir sistem duyurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt