Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Viran Olan Kalbimde Şarkı Sozu

Viran Olan Kalbimde Şarkı Sozu
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Viran Olan Kalbimde Şarkısının Sozleri

Viran olan kalbimde sevgilimi ozlerim
Şu gonlumun kahrını sen cekersin gozlerim
Sende duydum aşkımı yine sende gizlerim
Şu gonlumun kahrın sen cekersin gozlerim

Similar threads

Sefa Topsakal Doktor Şarkı Sozu Sefa Topsakal Doktor sozleri Doktor Şarkısı Sefa Topsakal Sefa Topsakal Doktor Şarkısının Sozleri Caresiz derdimin sebebi belli, Dermanı yaramda arama doktor, Şifa bulmaz gonlum senin elinde, Boşuna benimle uğraşma doktor Bedenimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sozleri Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sozu Seni Gormek ister Her An Gozlerim Sevdiğini Gormeden Gozu Neyleyim Dermansız Kalsada Ahh Senin Yanında Sevdiğini Unutmayan Dizi Neyleyim Bir Gorseydim Seni Dunya Gozuyle Perişanım, Caresizim Allahım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Gokhan Turkmen Yudum Yudum şarkı sozleri Gokhan Turkmen Yudum Yudum şarkısı sozu Bir avuc su serpip tenine icsem seni yudum yudum Kirpiğinin tek bir teline yine ve yeniden aşık olurum Sana bıraktım oyuncaklarımı Dışarı attım hep susacaklarımı Bir daha sevsem yalan yalan yalan Durmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ali Atay Doktor şarkı sozleri Ali Atay Doktor şarkısı sozu Leyla ile Mecnun Caresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gonlum senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt