Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Virtuos, Bay Area Bölgesinde Ortak Geliştirme Stüdyosu Açtı

Virtuos, Bay Area Bölgesinde Ortak Geliştirme Stüdyosu Açtı
0
67

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Hizmetler firması Virtuos, yeni bir ortak geliştirme stüdyosu olan Calypte'yi açtı. Calypte, Bay Area'da yer almaktadır.

Firmanın sanat, tasarım ve mühendislik hizmetleri sunan "Kuzey Amerika'daki birinci tam hizmet stüdyosu" olarak tanımlanmaktadır. Stüdyo, The Walking Dead, Sid Meier's Civilization ve Grand Theft Auto üzere serilerde yirmi yılı aşkın tecrübeye sahip bir üretimci olan direktör Kirsten Kennedy tarafından yönetiliyor. Ofis ayrıyeten öbür Virtuos stüdyolarından çalışanı de ağırlayacak.

Kennedy, "Virtuos ailesine katılmaktan heyecan duyuyorum ve grubun bana duydukları inançtan onur duyuyorum" dedi. 

Ek olarak geçen ay, Virtuos bölgedeki geliştiricilere yeni fırsatlar sunmayı amaçlayan Malezya'da yeni bir ofis açtı. Ayrıyeten Mayıs ayında Vietnamlı sanat yapım takımı Glass Egg'i ve Ocak ayında Ukraynalı sanat stüdyosu Volmi Games'i satın aldı. 

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt