Virüslü bilgisayar konuşursa dikkat sistemde virüs bulundu hadiiii napacam lan şu anda nerdeydi bu antivirüs programı korkma lan korkma şaka yaptım ulaaannn dızzzt( makbuz çekilir ) bilgisayara içten gelen bir virüs saptandı komutan logar bi daha seninle gora seyredersm iki olsun virüs bulasım geldi dur lan nerden çıkardın şimdi ne biliyim abi canım istedi düşünen bilgisayarın ben ta abi bak ne var ne var lan doğum günü hediyen virüslüpastapff seni aldığım güne lanet olsun abi bugün virüs yok hey gidi hey hatırlar mısın vaktiyle ne fazla virüs haklardık seninle abi bidaha bu kadar içme olmaz mı? abi dün tanıştığın hatun bana hasta oldu noldu lan virüs yolladım da abi oraya girme bak virüs çıkar,orası virüs kaynıyo abi,aha virüslü bi yer daha abi napıyosun abi nie fişi çekmeye çalışıyon senden kurtulmanın vakti geldi hibina konuşmayan bilgisayar istiyom lan ben naber lan virüs var mı bugün olsa işyeri senin be abi senden korku ediyom olum nooldu virüsdolmuşun sen abi geçen getirdiğin cddeki hatunla konuşuyodum da bakamadım valla virüslere lan gerizekalı ben sana mı getirdim onu oldu işte be abi yöneticilik etNeyse ben kaçar hatun bekliyo bidaha sana bişey yükleyenin seçme parça