Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vişne Jöleli Muhallebi

Vişne Jöleli Muhallebi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Vişne Jöleli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler

Jöle için:
1 paket vişne aromalı bitkisel jel 2 5 çay bardağı kaynar su 2 5 çay bardağı soğuk su 1 kase susuz vişne Muhallebisi için:
1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya Arası için:
Bisküvi Vişne Jöleli Muhallebi Tarifi Yapılışı

Öncelikle jöleyi bir kap içinde kaynar su ile karıştırıp iyice erimesini sağlayın Ardından soğuk suyu ilave ederek hızlıca karıştırın ve kelepçeli kek kalıbına dökün Üzerine vişne tanelerini dizin ve donması için buzdolabına kaldırın Bu sırada muhallebisi için vanilya hariç diğer gerekli olan malzemeleri karıştırarak pişirin Pişen muhallebiye vanilyayı ekleyip karıştırın ve muhallebiyi soğumaya bırakın Ara ara karıştırarak soğutursanız muhallebinin kabuk tutmasını engellersiniz Muhallebi soğurken donmuş olan jölenim üzerine bisküvileri dizin Ben petibör bisküvi kullandım ama siz herhangi bir bisküvi de kullanabilirsiniz Soğuyan muhallebiyi de bisküvilerin üzerine döküp bir gece buzdolabında bekletin Servis yapacağınız zaman kalıbı tabağa ters çevirip kelepçeyi açın Tatlınızı dilerseniz Hindistan cevizi ile süsleyip servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun
 
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt