Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vişne Reçelli Chesecake

Vişne Reçelli Chesecake

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Vişne Reçelli Chesecake Tarifi İçin Malzemeler Tabanı için:


*Eti Burçak bisküvi 3 paket
*100 gr tereyağ

Orta kreması için:


*200 ml krema
*400 gr labne
*1 su bardağı toz şeker
*2 yumurta
*1 paket vanilya
*1 tepeleme çorba kaşığı un
*1 tepeleme çorba kaşığı nişasta

Üzeri için:


*1 çay bardağı vişne reçeli
*1 su bardağı su
*1 çorba kaşığı nişasta

Süslemek için:


*Beyaz çikolata

Vişne Reçelli Chesecake Tarifi Yapılışı Tabanı için; bisküviler rondodan çektiriyoruz Tereyağını eritip karışıma ekliyoruz Elimizle biraz karıştırıp karışımı kelepçeli kalıba döküyoruz Döktükten sonra iyice bastırarak eşit bir şekilde yayıyoruz Buzdolabında yarım saat bekletiyoruz Beklerken orta kremayı hazırlayalım kreması için; yumurta hariç tüm malzemeleri mikserle iyice kıvamını alıncaya kadar çırpıyoruz 2 yumurtayı da ayrı kapta çırpıp bu karışıma ekliyoruz ve tahta kaşıkla hafifçe karıştırıyoruz Kremayı buzdolabında beklettiğimiz bisküvili tabanın üzerine döküyoruz 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişiriyoruz (Fırında pişerken üzerinin çatlamaması için fırın içerisine bir kaba su koyuyoruz) Sosu için; su ve nişastayı karıştırıyoruz Üzerine vişne reçelini ekleyip ocakta kıvam alana kadar pişiriyoruz Pişen sosu blenderdan geçiriyoruz Ilımasını bekliyoruz fırından çıkıp soğuyan chesscakein üzerine vişneli sosu döküyoruz Kelepçeli kalıptan çıkarıyoruz Üzerini benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata ile süslüyoruz Buzdolabında 45 saat beklettikten sonra yemeye hazır Afiyetle
*
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt