iltasyazilim
FD Üye
Vişne Soslu Elma Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*3 elma (kişi sayısına göre)
*500 gram dondurulmuş vişne veya çekirdekleri ayıklanmış taze vişne
*2 su bardağı su
*50 gram toz şeker
*50 ml krema
Vişne Soslu Elma Tatlısı Tarifi Yapılışı Elmaları yıkayıp kabuklarını soyun, orta boy bir tencereye yerleştirin Vişneleri, su ve toz şekeri ilave edin Orta ateşte elmalar yumuşayana kadar pişirin, ocaktan alıp ılımaya bırakın Elmaları servis tabaklarına paylaştırın, tencerede kalan vişneleri blenderden geçirip sos yapın, kremayı talimatına göre hazırlayın Elmaları sos ve krema ile süsleyerek ılık veya soğuk servis yapın
Afiyet olsun
*3 elma (kişi sayısına göre)
*500 gram dondurulmuş vişne veya çekirdekleri ayıklanmış taze vişne
*2 su bardağı su
*50 gram toz şeker
*50 ml krema
Vişne Soslu Elma Tatlısı Tarifi Yapılışı Elmaları yıkayıp kabuklarını soyun, orta boy bir tencereye yerleştirin Vişneleri, su ve toz şekeri ilave edin Orta ateşte elmalar yumuşayana kadar pişirin, ocaktan alıp ılımaya bırakın Elmaları servis tabaklarına paylaştırın, tencerede kalan vişneleri blenderden geçirip sos yapın, kremayı talimatına göre hazırlayın Elmaları sos ve krema ile süsleyerek ılık veya soğuk servis yapın
Afiyet olsun