Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vişne Suyu

Vişne Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Vişne Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo vişne
*1 bardak şeker
*Vişnenin üzerini geçecek kadar su

Vişne Suyu Tarifi Yapılışı
Büyük bir tencereye vişneleri, vişnelerin üzerini geçecek kadar suyu ekleyin ve damak tadınıza göre şeker ekleyin,pişirin Soğuyunca vişnelerini alın ve içmeye hazır*

Similar threads

Vişne Suyu Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı vişne *Vişnelerin üzerini örtecek kadar su *6 yemek kaşığı şeker Vişne Suyu Tarifi Yapılışı Bu oranları ağız tadınıza göre değiştirebilirsiniz İçeceğinizin koyu veya şekersiz olmasından korkmayın İçine su ekleyerek veya şeker ekleyerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Mis Gibi Vişne Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo vişne *3 su bardağı şeker *3 litre su *Yarım limon Mis Gibi Vişne Suyu Tarifi Yapılışı Öncelikle vişnelerin saplarını ve yapraklarını ayırıp yıkıyoruz Tencereye vişneleri koyup üzerine şekeri(şekeri damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Vişne Suyu Tarifi İçin Malzemeler *23 kg vişne ( ya da elinizde ne kadar varsa) *Damak tadınıza göre toz şeker (ben az kullandım) *Su Vişne Suyu Tarifi Yapılışı Yaz sıcaklarında serinlemek için en güzel en doğal yöntem evde kolaylıkla hazırlayacağınız mis gibi nefis meyve suları Dalından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Pembeli Pilav Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı vişne *2 su bardağı yayla gurme kepekli pirinç *1 yemek kaşığı toz şeker *500 gr kuşbaşı tavuk göğüs eti *Yarım çay bardağı zeytinyağı *2 soğan *1 yemek kaşığı toz şeker *2 yemek kaşığı tereyağı *Yeteri kadar su *Tuz *Karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Vişne Suyu Tarifi İçin Malzemeler *4 kilo vişne *3 kilo şeker *Kavanoz Vişne Suyu Tarifi Yapılışı Vişnelerin sapları ayıklanır ve yıkanır üzerini geçecek şekilde su ilave edilir ve yumuşayana kadar pişirilir Daha sonra soğumaya bırakılır Soğuyan vişneleri süzgüden geçirilir ve sıkılır Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt