iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 2 paket eti burçak bisküvi
• 150 gr yumusak margarin
• 1 paket vanilya
• 1 pınar labne peynir
• 1 bardak yoğurt
• 3 yumurta
• 1 paket donmus visne
• 2 bardak visne suyu
• 2 çorba kasığı nisasta
• 1 bardak toz seker
Hazırlanışı :
Bisküvileri miksere atıp un haline getirin yumusak margarin ile yogurup kasnaklı kalıba bastırarak yayın yogurdu, toz sekeri , yumurtaları, vanilyayı çırp sonra labne peyniri ilave edip 23 dakika çırpıp bisküvilerin üzerine dökün önceden ısıtılmıs 180 °c fırında 3035 dakika pisirin
Diger tarafta donmus visneleri çözülmüs sekilde hazır olsun, 2 bardak visne suyu, 2 çorba kasigi seker , 2 çorba kasigi nisastayı pisirin visneler örselenmesin diye son anda ilave edin Fırından çıkarttıgınız tart soguyunca pisirdiginiz karısımı üzerine dokün, en az 24 saat dolapta dinlendikten sonra servis yapın
• 2 paket eti burçak bisküvi
• 150 gr yumusak margarin
• 1 paket vanilya
• 1 pınar labne peynir
• 1 bardak yoğurt
• 3 yumurta
• 1 paket donmus visne
• 2 bardak visne suyu
• 2 çorba kasığı nisasta
• 1 bardak toz seker
Hazırlanışı :
Bisküvileri miksere atıp un haline getirin yumusak margarin ile yogurup kasnaklı kalıba bastırarak yayın yogurdu, toz sekeri , yumurtaları, vanilyayı çırp sonra labne peyniri ilave edip 23 dakika çırpıp bisküvilerin üzerine dökün önceden ısıtılmıs 180 °c fırında 3035 dakika pisirin
Diger tarafta donmus visneleri çözülmüs sekilde hazır olsun, 2 bardak visne suyu, 2 çorba kasigi seker , 2 çorba kasigi nisastayı pisirin visneler örselenmesin diye son anda ilave edin Fırından çıkarttıgınız tart soguyunca pisirdiginiz karısımı üzerine dokün, en az 24 saat dolapta dinlendikten sonra servis yapın