iltasyazilim
FD Üye
Vişneli Crumble Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo vişne
*34 yemek kaşığı tereyağı
*45 yemek kaşığı toz şeker
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 52 su bardağı un
Vişneli Crumble Tarifi Yapılışı Vişnelerin çekirdeğini çıkarıp dondurucu da 1 gün bekletin Donmuş vişneleri bir kaba alın üzerine pudra şekeri serpip harmanlayın Harmanlandıktan sonra borcama yayın Başka bir kapta un, şeker, yağı elinizle biraz ufalayın, iri parçaları küçültmenize gerek yok Hazırladığınız hamuru vişnenin üzerine serpiştirin
180 derecede önceden ısıtılmış fırında 2530 dakika üstü kızarana dek pişirin
İsteğe bağlı dondurma ile servis yapabilirsiniz
Not:Tek bir borcam da yapabileceğiniz gibi küçük kaplarda porsiyonlukta yapabilirsiniz
*Yarım kilo vişne
*34 yemek kaşığı tereyağı
*45 yemek kaşığı toz şeker
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 52 su bardağı un
Vişneli Crumble Tarifi Yapılışı Vişnelerin çekirdeğini çıkarıp dondurucu da 1 gün bekletin Donmuş vişneleri bir kaba alın üzerine pudra şekeri serpip harmanlayın Harmanlandıktan sonra borcama yayın Başka bir kapta un, şeker, yağı elinizle biraz ufalayın, iri parçaları küçültmenize gerek yok Hazırladığınız hamuru vişnenin üzerine serpiştirin
180 derecede önceden ısıtılmış fırında 2530 dakika üstü kızarana dek pişirin
İsteğe bağlı dondurma ile servis yapabilirsiniz
Not:Tek bir borcam da yapabileceğiniz gibi küçük kaplarda porsiyonlukta yapabilirsiniz