iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler;
1 adet hazır kakaolu pastaban
1 adet vanilyalı pasta kreması
1 su bardağı süt
1 su bardağı vişne suyu
1 su bardağı cekirdeksiz vişne
1 su bardağı damla çikolata
yarım su bardağı file antep fıstığı
34 su bardağı süt ile hazırlanmış 1 paket kremşanti
Kekini ıslamak için:
810 çorba kaşığı vişne suyu
Yaplışı:
Her iki patayı 45 er kaşık vişne suyu ile ıslatın
Pasta kremasını 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı vişne suyu ile çırpalım
Birinci patayı servis tabağına alalım ve 23 kaşık krema ile kaplayalım Kremanın üzerine vişne tanelerini dizin, yarım su bardağı çikolata damlalarını vişne tanelerinin üzerine serpin
Ikinci patayı üzerine kapatın Kalan tüm kremayı üzerine boşaltın ve pastanın üzerinden yanlara doğru kremayı sürmeye başlayın en son yanlarını düzeltin
Son olarakta kremşanti, file antep fıstığı ve kalan damla çikolatalarıyla dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz Buzdolabında 23 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun
1 adet hazır kakaolu pastaban
1 adet vanilyalı pasta kreması
1 su bardağı süt
1 su bardağı vişne suyu
1 su bardağı cekirdeksiz vişne
1 su bardağı damla çikolata
yarım su bardağı file antep fıstığı
34 su bardağı süt ile hazırlanmış 1 paket kremşanti
Kekini ıslamak için:
810 çorba kaşığı vişne suyu
Yaplışı:
Her iki patayı 45 er kaşık vişne suyu ile ıslatın
Pasta kremasını 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı vişne suyu ile çırpalım
Birinci patayı servis tabağına alalım ve 23 kaşık krema ile kaplayalım Kremanın üzerine vişne tanelerini dizin, yarım su bardağı çikolata damlalarını vişne tanelerinin üzerine serpin
Ikinci patayı üzerine kapatın Kalan tüm kremayı üzerine boşaltın ve pastanın üzerinden yanlara doğru kremayı sürmeye başlayın en son yanlarını düzeltin
Son olarakta kremşanti, file antep fıstığı ve kalan damla çikolatalarıyla dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz Buzdolabında 23 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun