iltasyazilim
FD Üye
Vişneli Ekmek Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*10 dilim tost ekmeği
*Bir şu bardağı toz şeker
*1 litre vişne suyu
*Bir çay bardağı nişasta
*1 su bardağı vişne
Vişneli Ekmek Tatlısı Tarifi Yapılışı Tost ekmeklerini kenar kısımlarını kesip alın Daha sonra ekmeklerin her birini dört parçaya bölün Fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180° fırında kızarana kadar tutun Fırından çıkarıp bir kenara alın Vişne suyunu toz şekerle birlikte bir tencereye alıp kaynatın Nişastayı az suyla açın ve kaynayan vişne suyuna ekleyin karıştırarak tekrar kaynatın Kızarmış ekmek dilimlerini üzerine boşaltın Soğuduktan sonra vişneyle süsleyip servis yapın
*10 dilim tost ekmeği
*Bir şu bardağı toz şeker
*1 litre vişne suyu
*Bir çay bardağı nişasta
*1 su bardağı vişne
Vişneli Ekmek Tatlısı Tarifi Yapılışı Tost ekmeklerini kenar kısımlarını kesip alın Daha sonra ekmeklerin her birini dört parçaya bölün Fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180° fırında kızarana kadar tutun Fırından çıkarıp bir kenara alın Vişne suyunu toz şekerle birlikte bir tencereye alıp kaynatın Nişastayı az suyla açın ve kaynayan vişne suyuna ekleyin karıştırarak tekrar kaynatın Kızarmış ekmek dilimlerini üzerine boşaltın Soğuduktan sonra vişneyle süsleyip servis yapın