Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vişneli Mozaik Pasta

Vişneli Mozaik Pasta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Vişneli Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket vanilyalı toz puding
*3,5 su bardağı vişne suyu (puding paketinizin arkasında yazan ölçü kadar)
*1 paket petibör bisküvi
*Yarım çay bardağı fındık içi (ufalanmış)

Üzeri için;

*1 paket bitter çikolata
*3 çorba kaşığı süt
*Hindistan cevizi

Vişneli Mozaik Pasta Tarifi Yapılışı Merhabalar,
Soğuma süresini saymazsak 5 dakikada hazırlanan pratik bir tarifle daha sizlerleyim
Öncelikle tenceremize toz pudingimizi boşaltıp vişne suyunu ekleyerek pişiriyoruz Kıvamını alınca elimizle parçaladığımız bisküvileri ve fındığı ekleyip iyice karıştırıp, *streç folyo yerleştirdiğimiz kase veya fincanlarımıza (her ne ile şekillendirmek istiyorsanız ) doldurup iyice soğuyana kadar buzdolabında bekletiyoruz Soğuduktan sonra kase veya fincanlardan çıkarıp her tarafına hindistan cevizi serpiştiriyoruz Ardından çikolata sosunu hazırlıyoruz Bunun için cezveye sütü koyup ısıtıyor ve ocağın altını kapatıyoruz Çikolataları kırıp içine ekliyor ve eriyene kadar karıştırıp mozaik pastalarımızın üzerine gezdiriyoruz Dilediğimiz şekilde süsleyip sunuma hazırlıyoruz
NOT : Ben kaselere koyup şekillendirdim Bu ölçülerle 9 adet çıktı Vişne suyunu ise 2 kase kadar dondurulmuş vişneyi suyla şekersiz kaynatıp kullandım Sizde kendi vişne suyunuzu dilediğiniz şekilde hazırlayın Sevgiyle kalın )))

858,496Konular
982,203Mesajlar
30,128Kullanıcılar
bilme455Son üye
Üst Alt