iltasyazilim
FD Üye
Vişneli Pasta Tarifi İçin Malzemeler Meyve suyu için:
*Yarım kilo vişne
*2 su bardağı toz şeker
*2 litre su
Keki için:
*2 yumurta
*Yarım su bardağından biraz fazla şeker
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 küçük paket kakao
*1 paket vanilya ve kabartma tozu
*1 su bardağı kadarda un
Kreması için:
*3 paket sade kremşanti
*1 paket süt kreması
Jolesi için:
*25 *su bardağı vişne suyu
*2 yemek kaşığı mısır nişastası
*2 yemek kaşığı şeker
Vişneli Pasta Tarifi Yapılışı Zahmetli gibi görünen çok kolay bir tarif hem hafif hem lezzetli Ben yuvarlak fırın tepsisine yaptım yapacağınız kaba göre malzemeyi azaltıp çoğaltabilirsiniz*Öncelikle vişne suyunu kaynatıp soğumaya bırakıyoruz istediğiniz meyve suyuyla da yapabilirsiniz
Şimdi kekini pişirip soğumaya bırakıyoruz Soğuduktan sonra üzerine iki su bardağı vişne suyu gezdiriyoruz
Sonra krem şantisini kremayı da ekleyip çırpıyoruz soğuyan kekin üzerine sürüyoruz,*en son jolesini pişirip dikkat edelim ,soğuk olarak üzerine dökelim İki saat kadar buzdolabında bekletip servis edelim Afiyet olsun
*Yarım kilo vişne
*2 su bardağı toz şeker
*2 litre su
Keki için:
*2 yumurta
*Yarım su bardağından biraz fazla şeker
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 küçük paket kakao
*1 paket vanilya ve kabartma tozu
*1 su bardağı kadarda un
Kreması için:
*3 paket sade kremşanti
*1 paket süt kreması
Jolesi için:
*25 *su bardağı vişne suyu
*2 yemek kaşığı mısır nişastası
*2 yemek kaşığı şeker
Vişneli Pasta Tarifi Yapılışı Zahmetli gibi görünen çok kolay bir tarif hem hafif hem lezzetli Ben yuvarlak fırın tepsisine yaptım yapacağınız kaba göre malzemeyi azaltıp çoğaltabilirsiniz*Öncelikle vişne suyunu kaynatıp soğumaya bırakıyoruz istediğiniz meyve suyuyla da yapabilirsiniz
Şimdi kekini pişirip soğumaya bırakıyoruz Soğuduktan sonra üzerine iki su bardağı vişne suyu gezdiriyoruz
Sonra krem şantisini kremayı da ekleyip çırpıyoruz soğuyan kekin üzerine sürüyoruz,*en son jolesini pişirip dikkat edelim ,soğuk olarak üzerine dökelim İki saat kadar buzdolabında bekletip servis edelim Afiyet olsun