iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
Hamuru İçin :
Küçük boy milföy hamuru
İç Malzemesi :
1 kavanoz vişne konservesi
1 kavanoz vişne reçeli veya marmelatı
Tarif
Milföy hamurunu iki üstte iki altta olmak üzere yan yana koyup kare oluşturun ve merdane yardımı ile açın
Açtığınız hamuru yağladığınız yuvarlak borcama yerleştirin tepsinin kenarlarına kadar kaplayın Mümkünse bir boy küçük bir borcamı üzerine koyup 5 dakika kadar pişirin (böylece milföyün kabarmasını da önlemiş olursunuz)
Üzerine konserve vişnelerinizi ve reçel veya marmelatınızı ekleyin
Kapatmak içinse yeniden 4 adet milföyü kare olacak şekilde yan yana koyup merdane yardımı ile olabildiğince ince açın aksi takdirde hamurunuz kabaracaktır Üzerine isteğe göre toz şeker serpip önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 170 – 180 derece de üzeri kızarana kadar pişirin
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Hamuru İçin :
Küçük boy milföy hamuru
İç Malzemesi :
1 kavanoz vişne konservesi
1 kavanoz vişne reçeli veya marmelatı
Tarif
Milföy hamurunu iki üstte iki altta olmak üzere yan yana koyup kare oluşturun ve merdane yardımı ile açın
Açtığınız hamuru yağladığınız yuvarlak borcama yerleştirin tepsinin kenarlarına kadar kaplayın Mümkünse bir boy küçük bir borcamı üzerine koyup 5 dakika kadar pişirin (böylece milföyün kabarmasını da önlemiş olursunuz)
Üzerine konserve vişnelerinizi ve reçel veya marmelatınızı ekleyin
Kapatmak içinse yeniden 4 adet milföyü kare olacak şekilde yan yana koyup merdane yardımı ile olabildiğince ince açın aksi takdirde hamurunuz kabaracaktır Üzerine isteğe göre toz şeker serpip önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 170 – 180 derece de üzeri kızarana kadar pişirin
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız