Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vişneli Pie Tarifi

Vişneli Pie Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER

Hamuru İçin :

Küçük boy milföy hamuru


İç Malzemesi :

1 kavanoz vişne konservesi
1 kavanoz vişne reçeli veya marmelatı





Tarif

Milföy hamurunu iki üstte iki altta olmak üzere yan yana koyup kare oluşturun ve merdane yardımı ile açın
Açtığınız hamuru yağladığınız yuvarlak borcama yerleştirin tepsinin kenarlarına kadar kaplayın Mümkünse bir boy küçük bir borcamı üzerine koyup 5 dakika kadar pişirin (böylece milföyün kabarmasını da önlemiş olursunuz)
Üzerine konserve vişnelerinizi ve reçel veya marmelatınızı ekleyin
Kapatmak içinse yeniden 4 adet milföyü kare olacak şekilde yan yana koyup merdane yardımı ile olabildiğince ince açın aksi takdirde hamurunuz kabaracaktır Üzerine isteğe göre toz şeker serpip önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 170 – 180 derece de üzeri kızarana kadar pişirin



Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

 
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt