Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

vişneli ve bademli biscotti

vişneli ve bademli biscotti
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
vişneli ve bademli biscotti 1548686113 1548686113 visnelivebademlibiscotti5c4f13261115fvisnelivebademlibiscotti5c4f13261115f http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedcherryalmondbiscotti1 Malzemeler 1 + 34 su bardağı kurutulmuş vişne 12 su bardağı su 3 su bardağı un 2 tatlı kaşığı kabartma tozu yarım tatlı kaşığı tuz 4 yemek kaşığı yumuşak margarin 1 su bardağı toz şeker 4 yumurta (1 parça başına hafifçe çırpılmış) 2 tatlı kaşığı vanilya 34 su bardağı badem (kabukları soyulmuş ve doğranmış) 3 yemek yemek kaşığı toz şeker anekdot: ben sadece 1 bardak (1 paket) kurutulmuş vişne kullandım, suyu da azıcık azalttım Hazırlanması: Vişneleri ve suyu bir tavaya alın Orta hararetli ocakta arada karıştırarak 8 dakika pişirin Pişince suyundan 2 yemek kaşığı ayırıp kalanını süzün Unu, kabartma tozunu ve tuzu eleyin Yağı ve 1 su bardağı şekeri mikserle 2 dakika çırpın 3 yumurtayı teker teker ekleyin Ayırdığınız vişne suyunu ve vanilyayı ek edin yavaş yavaş unlu karışımı ekleyip vişneleri ve bademleri karıştırın (Ben bu aşamada hamur elime çok yapışıyor diye un ekledim) id Hafif unlanmış bir zeminde hamuru ikiye bölün Her birini 32cm x 6,5cm boyutlarında rulo haline getirin (Ben fırın tepsisinin uzunluğuna kadar ayarladım) Fırını 200C'ye getirin Her bir ruloya elinizle bastırarak 1 cm kalınlığına gelmesini sağlayın Ruloları yağlı kağıt serili tepsiye aralarında mümkün olduğunca boşluk bırakarak yerleştirin Üzerlerine çırpılmış yumurtayı sürün ve 3 yemek kaşığı toz şekeri serpin Isınmış fırında 35dak pişirin Pişince fırın teline alıp 20 dakika soğutun Her bir ruloyu ekmek bıçağı ile verev 1618 parçaya muhakkak Her Yerde fırın teline alın Teli tepsilerin üzerine yerleştirin (Ben ilk elden tepsiye aldım) Fırını 150C'ye getirin 8 dakika pişirip ters çevirin 8 dakika daha pişirip fırından çıkarın En Ince Ayrıntısına Kadar soğutup servis yapın  

858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt