iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
500 gr Dondurulmuş Vişne
1, 5 paket tuzsuz etimek
3 su bardağı su
2, 5 su bardağı toz şeker
12 paket krem şanti
12 su bardağı süt
1 adet muz
Hazırlanışı
Vişnenin çekirdeklerini çıkarıp tencere alın Şeker ve suyu ekleyip kaynamaya bırakın
5 dk Kadar kaynatın
Orta boy bir borcama Etimek dizin
Üzerine vişneli sudan taneleriyle beraber sıcakken dökün
Üzerine bir sıra daha etimek dizin
Kalan şerbeti de üzerine gezdirin
Muzları yuvarlak kesip üzerlerine ekleyin
Krem şantiyi sütle çırpın ve muzların üzerine süsleyin
2 saat dinledikten sonra servis yapın
Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
500 gr Dondurulmuş Vişne
1, 5 paket tuzsuz etimek
3 su bardağı su
2, 5 su bardağı toz şeker
12 paket krem şanti
12 su bardağı süt
1 adet muz
Hazırlanışı
Vişnenin çekirdeklerini çıkarıp tencere alın Şeker ve suyu ekleyip kaynamaya bırakın
5 dk Kadar kaynatın
Orta boy bir borcama Etimek dizin
Üzerine vişneli sudan taneleriyle beraber sıcakken dökün
Üzerine bir sıra daha etimek dizin
Kalan şerbeti de üzerine gezdirin
Muzları yuvarlak kesip üzerlerine ekleyin
Krem şantiyi sütle çırpın ve muzların üzerine süsleyin
2 saat dinledikten sonra servis yapın
Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız