Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vista ve Office 2007 30 Kasım'da piyasa

Vista ve Office 2007 30 Kasım'da piyasa

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2001'den bu yana Windows işletim sistemini ilk kez yenileyen Mircosoft, aynı gün Office 2007 ve Exchange Server 2007 yazılımlarını da piyasaya çıkaracak
Microsoft, yeni işletim sistemi Windows Vista ve Office 2007'nin 30 Kasım'da piyasaya çıkacağını açıkladı

New York Times gazetesine açıklama yapan bir Microsoft yetkilisi, Windows Vista'nın iş dünyası için hazırlanan sürümünün 30 Kasımda piyasaya çıkacağını belirtti

Teknoloji sitesi iTWire da genel kullanım için hazırlanan Vista versiyonunun Ocak 2007'de çıkacağını anımsatarak, bu sürümün 30 Ocak 2007'de çıkacağı yolunda söylentiler bulunduğunu bildirdi

2001'den bu yana Windows işletim sistemini ilk kez yenileyen Mircosoft, aynı gün Office 2007 ve Exchange Server 2007 yazılımlarını da piyasaya çıkaracak
Vista'nın tüketici versiyonunu daha önce çıkarmayı hedefleyen, ancak ertelemek zorunda kalan Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer, Vista'nın ABD lansmanı dolayısıyla New York'taki Amerikan borsası ve Marriott otelinde düzenlenecek törene katılacak
MEDYALİNE

Similar threads

Dünyaca ünlü yazılım şirketi Microsoft adına bir açıklama yapan şirketin İş Bölümü Başkanı Jeff Raikes, Microsoft Office 2007 için Bitiş çizgisini geçtikdedi Raikes, yeni işletim sitemi Windows Vista ve elektronik posta programı 2007 Exchange'in de aynı gün piyasaya sürüleceğini bildirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Windows Vista'yı internetten indirebileceğiz Windows Vista'yı satın almak, sürüm yükseltmek ya da yeni lisans edinmek internetten yapılabilecek Microsoft, ürünlerini satmak için yeni bir uygulama başlatıyor Yapılan açıklamaya göre müşteriler Windows Vista'yı ve Microsoft Office 2007...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internetteki sanal dolandırıcılık ve çocuk istismarı da artış göstermeye başladı Konuyu yakından takip eden dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden Microsoft da tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirerek banka şifrelerinin ele geçirilmesini engelleyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internetteki sanal dolandırıcılık ve çocuk istismarı da artış göstermeye başladı Konuyu yakından takip eden dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden Microsoft da tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirdi! 20 milyar dolar harcanan Vista ve Office 2007...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Gates'ten tarihin en büyük yatırımı Günümüzde gelişen teknolojiye paralel olarak artan internetteki dolandırıcılık ve çocuk istismarı dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden olan Microsoft'u harekete geçirdi 24 Ocak 2007 Çarşamba 10:21 Zeliş Yıldıral'ın haberi Teknolojinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt