Vista'dan XP'ye Geri Dönüş Vista’yı kurup pişman olduysanız, XP’ye geri dönüş yolunuz ardına kadar açık 1549293611 1549293611 vistadanxpyegeridonus5c58582fb0419vistadanxpyegeridonus5c58582fb0419 http:wwwpcworldcomtrresimcachevistadanxpyethumb400 Bir gerçek var ancak; Vista, Microsoft’un bugüne kadar ürettiği tüm işletim sistemleri içerisinde Windows ME ile birlikte maksimum tepkiyi toplayan ürünü oldu Windows Vista kimileri için bir hayal kırıklığı, kimileri içinse vazgeçilmez bir işletim sistemi olarak değerlendiriliyor Aslında Vista için her şeyin mükemmel başladığını söyleyebiliriz Heyecanla beklenen ve merak uyandıran bu işletim sistemi piyasaya sürüldüğünde bilgisayar üreticileri ürünlerini Vista ile birlikte satmaya başladılar Ama gözden kaçan önemli bir ayrıntısıyla uğraşma bu ürünleri satın alan müşterileri memnuniyetsizliğe içten sürükledi Vista’nın çalışması için zorunlu olan asgari yapılandırma 512 MB belleğe sahip olmalıydı Buradaki asgari sözü, en uygun anlamına gelmiyor Çünkü Vista’nın ferah ferah çalışması için 1 GB, hatta daha artı belleğe ve 2 GHz üzerinde bir işlemci gücüne ihtiyacı var Yani 15 GHz işlemcili 512 MB bellekli dizüstüler üzerinde Vista’yı satışa sunmak hem üreticiler için, hem de Microsoft için son derece hatalı bir adım oldu Bunun bir göstergesi de ilk önce Dell edinmek üzere fazla sayıda imalatçı müşterilerine XP’ye dönüş kampanyaları, bir başka deyişle “downgrade seçenekleri sundular
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.