Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

viyanaya gidiyim mi ?

viyanaya gidiyim mi ?
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
abilerim merhaba benim acayip bir derdim 2 yıl beraber olduğum sevgilim viyanaya okumaya gitti tam unuttum dediğim zaman bu haberi alınca acayip oldum kendimde değilim kaç gündür ve en ince ayrıntısına kadar istem dışı hareket ediyorum şu an viyanaya gitmenin yollarını araştırıyorum ne yapmam lazım bütün 2 sene oldu ayrılalı lakin ne oldu böyle bilmiyorum bir yol gösterin bana lütfen ne yapayım

durumu açacak olursak

gerçekte biz 6 senedir tanışıyoruz yazlıktan tanıyorum aynı sitedeydik biz taşınana kadar ayrıldıktan sonra aileme zorlama yaparak yazlıktan taşınmaya ikna ettim benim bu kıza açılma ve tavlama sürecim uzun sürdü birazcık 1 sene peşinden koştuktan sonradan çıkmaya başladık 2 sene beraber olduk ve 2 sene önce ayrıldık ayrılma sebebimiz aşırı kıskançlığım zaten bu konuda defalarca tartışırdık ve sonunda ayrıldık ne yazık ki lakin okullarımızın yakın oluşu sonucu yine görüşürdük ya o kasten gelirdi veya ben mahsus giderdim bilmiyorum fakat daima beşiktaş sahilde görürdük birbirimizi konuşurduk ama nasılsın sen nasılsın muhabbeti olurdu daha ilerisi olmazdı lakin konuşurken daima gözünün içine bakardım keşke yeniden birlikte olsak der gibi okuldan bu sene mezun oldum o da geçen sene oldu ama kaznaamadı bitmiş hazırlandı ve hemen kazandı gitti viyanaya hani onunla aynı şehirdeyken içim rahattı onu görme şansım vardı lakin şimdi hiç böylece bir şansım kalmadı ne yapsam karar veremedim arkadaşlarıma danıştıma fakat onlar kafamı iyice karıştırdı ne yapsam gitsem mi viyanaya

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt