Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vj Bülent Boşandı ve Şok Açıklamalarda Bulundu!

Vj Bülent Boşandı ve Şok Açıklamalarda Bulundu!
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Vj Bülent Boşandı ve Şok Açıklamalarda Bulundu! vj bülent evlendi vj bülent boşandı vj bülent, boşandı, şok açıklamaları, 2011, haberleri, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548662145 1548662145 vjbulentbosandivesokaciklamalardabulundu5c4eb585bda7fvjbulentbosandivesokaciklamalardabulundu5c4eb585bda7f vjbulentbosandivesokaciklamalardabulundu5c4eb585bda7f Sevgili melekler, Ekranların renkli yüzlerinden vj Bülent eşinden boşandı ve bir tv programına şok edici açıklamalarda bulundu Açıklamaları şöyle; Bülent Çarıkçı Karıkoca edinmek fikri bana çok ve kötü geliyordu Biz 2 iyi arkadaştık Evdeki küçüktefek tartışmalarımızın haricen her şey iyi gidiyordu Örneğin Tülay ile aynı yatakta yatarken sıkılıyordum Çünkü yalnız uyumaya alışmışım Tülay istediği için evlendim, eski çevremden, hayat tarzımdan koptum Evlenerek büyük fedekarlık yaptım Düşünsenize izaç ve VJ Bülent Lakin ne vakit ki çocuk baskısı başladı 'Aaaa yeter artık' dedimdedi VJ Bülent Tülay Hanım'ın annesi sizi damat olarak görür görmez ilk tepkisi ne oldu?sorusunu da şöyle cevapladı: Yazgülü annem beni çok severdi, bütün gün evde oturup sohbet edip yemekler yerdik En büyük şoku kayınvalidem yok de, düğün memuru yaşadı Nikahın kıyılacağı gün çekimden geldiğim için yüzüm makyajlı, kıyafetim süslüpüslüydü Tülay ise makyaız ve sadeydi Düğün memuru şoka girdi Nikahı kıydıktan sonra 'Gelini öpebilirsiniz?' deyince içim bir olağandışı oldu Bu prosüdürlere alıntı yapmak hiç bana kadar değil, fazla tatsız İnadına öpmedim! Sonradan yanağına öpücük kondurdum Karıkocalık fikri beni boğuyordu, bana tarafından değilmişdedi O SORUYA FAZLA KIZDI Ardındaki Lerzan Mutlu'nun 'Yüksek Topuklar' adlı programına konuk olan VJ Bülent, Mutlu'nun Cinsel tercihi kesin olan bir insan nasıl bir kadınla evlenir?sorusu karşı fazla sinirlendi Çarıkçı, kimin renginin ne olduğunu kimsenin bilemeyeceğini belirterek; Ben ne renkli görünen insanların renksiz ve ne kadar renksiz görünen insanların renkli olduğunu gördüm Ayrıca gayler veya travestilerin öteki insanlara kadar fazla esaslı millet olduklarını daima söylerim Ben onların üstün zekalı halk olduklarını düşünüyorum İşin enterasan tarafı ben kimseye bir şey anlatmak durumunda değilim Her şeyi istediğim gibi yaşıyorum Onlara hiç bir izah etme yapmıyorum Sevinç bir tane ve benim içimde Ben baki mutluyum Baba mutluyum Koskoca bir VJ Bülent Cumhuriyeti'yim Kimseyi hiçbir vakit kandırmadım Ben takviye olacak bir insanım, köstek olacak yok Çok yalnız bırakıldım Bırakın bu bel altı vuruşları Kıskandığınızı biliyorum Benim sevgili eşim fazla mutluydu ve birlikte çok hoş zamanlar geçirdik Kimin elini öpmek zorundayım? Kimsenin Yaşayamadığınız için kıskanıyorsunuz anacım Benim kimseye bir bağım yok Yanımda mıydınız? Ben çok dürüstüm biliyor musun Kimse elime su dökemez bu konuda Pek insanlara böyle konuşmak gerekiyor Siz kimsiniz ama hayatımdaki bu kadar özeli merak ediyorsunuz? Nereden biliyorlar benim tercihimi Yanımda mıydınız? Benim evlenmemdeki maksat sadece sevgiydi Sen yılların insanısın Hiç mi ihtimal vermediniz Yıllarca sizi tanıyan ve sizi seven birisi olarak beni anlayabileceğinizi düşündüm Kalbim kırılmaz fena bir şey yazarsanız da Niye bu kadar merak ediliyor? Niye bu kadar uca gidiyorsunuz? Yalnızca sevdiğim için evlendimdedi  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt