Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

VLC MEDİA

VLC MEDİA

knacksalvador

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
48
Arkadaşlar ben burdaki linkleri vlc mediadan acıyorum ama her seferinde açtıgım linki yüklüyor bu normal mi hiç kullanmadım bana bu konuda destek olacak arkadaşlar var mı

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,752
F-D Coin
1,390
Merhaba knacksalvador ben sana yardımcı olayım Harbi Sivaslı ustanın dediği gibi potplaer işini görecektir .Verdiğim linken 32 veya 64 bit
pc hangisini destekliyorsa onu indir Burada paylaşım yapan arkadaşların verdiği .M3u destekli linkleri indirdeikten sonra birlikte aç seçenegine gel ve her zaman bu dosyayı bunun ile aç seçenegini işaretle bundan sonra indiriğin M3u destekli linkler potplayer ile açılacaktır.
indirme linki :
Kolay gelsin. Sevgiler....

Similar threads

Herkesin mükemmel bir video oynatıcısına ihtiyacı vardır. Bu yüzden her kullanıcı en iyi video oynatıcı programı yada diğer bir deyişler en iyi video player programını arar. Bilgisayarınızla veya Mac’inizle birlikte gelen araçlar idare eder olarak işe yarasa da buna daha iyi bir çözüm bulmanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Herkese merhaba arkadaşlar Konu ciddi bi konudur, geyik amaçlı açılmamıştır İlkokuldan arkadaşım olan Yiğit, kızlarla çok iyi anlaşır öyle iyi anlaşır ki çevresinde 10 insan varsa 9ı kızdır İyi çocuktur, güzel çocuktur iyi muhabbet eder ama; arada kız gibi davranır Hafiften şişmandır Kilo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Arkadaşlar Ben 24 saatlik tekel kuruyemiş işletiyorum sabahları işyeri açıyorum akşamları 8 veya 9da bırakıyorum sabaha dek abim duruyor malum sabahları 7de açtıgım için kahvaltı yapamıyorum eve gidincede bişe yemiyorum çünkü evde yemek değil daha açık konuşmak gerekirse yapcak kişi yok diyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Windows 8 BetaRC Yılın onemli olayı: Windows 8 Yeni Windows, bir onceki surumunun yarattığı etkiyi sağlamlaştırmak amacında Windows 8, şu ana dek bildiklerimize gore ozel bir urun olacak Cunku klasik bilgisayar kullanım alışkanlığımızı değiştiriyor Microsoft Windows 8′de Windows 7′nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Programlar Download Bolumu Windows 31 full lazım link verebilirmisiniz Forumda verilmişti arkadaşım aratırsan bulursun Evet forumda verilmişti Konuyu kilitliyorum GWBasic tıkla indir Bu arada terazinin tozunu alalım lutfen Eyvallah sağolasın Repler senin PW (Mukemmel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt