Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

vodafon faturalıya gecme

vodafon faturalıya gecme
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ben vodafon hazır kart muşterisiyim,hattımı faturalıya taşımak istiyorum fakat mevcut kampayalara baktığımda bana uygun bi kampanya goremedim cok fazla telefon goruşmelerim olmuyor sabit fatura istiyorum ama en uygunun fatura tutarı 55 tl ve cok daha uygun fiyata daha az konuşma sureli kampanyalrınız varmı ???

Cevap: vodafon faturalıya gecme

Vodafone faturalı hatta gecmek ve kampanyalar ile ilgili bilgi almak icin Vodafone cep Shoplar'a gidebilirsiniz BUnun yanında guncel mevcut faturalı hat kampanyalarından size uygun olan katlayan avantaj kampanyası ayrıntıları şoyledir:

Katlayan Avantaj Kampanyası ile;

Cep Avantaj Her Yone tarifesindeki aboneler ayda 750 yerine, her yone 1500 dakika konuşuyor

Katlayan Avantaj Kampanyası ile Cep Avantaj Her Yone

Aylık sabit ucret: 60 TL

Her yone 1500 dk

Vodafone'lularla ve sabit hatlar SINIRSIZ

Cep Avantaj Her Yone tarifesine gecmek icin AVANTAJ59yazıp 7048'e SMSgonderebilirsiniz

Katlayan Avantaj Kampanyasına katılmak icin KATLA HERYONE yazıp 7048'e ucretsiz SMS gondererek kayıt olabilirsiniz

Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz

Similar threads

Ben vodafon hazır kart müşterisiyim,hattımı faturalıya taşımak istiyorum fakat mevcut kampayalara baktığımda bana yerinde bi kampanya göremedim fazla artı telefon görüşmelerim olmuyor değişmez fatura istiyorum lakin en uygunun fatura tutarı 55 tl ve çok daha uygun fiyata daha eksik söylev süreli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Hazır Karttan faturalı hatta gecen aboneler icin hazırlanmış kampanyalardan olan Haydigel tarifesi buyuk paketi ile ayda sadece 49 TL’ye heryone tam 600 dakika konuşuyor! Ustelik paket aşımında ise her yone konuşmanın dakikası sadece 30 Kuruş! Kampanyaya katılım icin; Bu tekliften son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Avea Paket Tarifeleri Hakkında Bilgi Paket 240 ve Paket 600 tarifeleri 1 Ocak 2019 tarihi itibari ile yeni abone alımına ve mevcut abone gecişlerine kapatılacaktır Tarifeyi kullanan mevcut abonelerimiz 1 Haziran 2019 tarihine kadar tarifenin kampanyalı halinden yararlanacaklardırPaket 240...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
En Cok Hangi Operator Bedava Kontor Dakika Veriyor GSM’deki rekabet tum hızıyla suruyor Numara taşınabilirliği başladığından beri yeni yeni kampanyalar ve avantajlarla abone kapmaya calışan GSM operatorleri 3G oncesi yeni abone avını hızlandırdı Star gazetesine gore son olarak Vodafone...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
vodafone faturalı hat tarifeleri Vodafone bircok faturalı tarife cıkardı ve coğu kişinin faturalı hatta gecmesini sağladı Vodafone'un cıkardığı faturalı kampanyalar şoyle: Vodafone Cep Limitsiz 35 (Vodafone İci Limitsiz) Aylık sabit ucreti 35 TL olan bu tarifede Vodafone ici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,461Konular
981,114Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt