Ben vodafon hazır kart muşterisiyim,hattımı faturalıya taşımak istiyorum fakat mevcut kampayalara baktığımda bana uygun bi kampanya goremedim cok fazla telefon goruşmelerim olmuyor sabit fatura istiyorum ama en uygunun fatura tutarı 55 tl ve cok daha uygun fiyata daha az konuşma sureli kampanyalrınız varmı ???
Cevap: vodafon faturalıya gecme
Vodafone faturalı hatta gecmek ve kampanyalar ile ilgili bilgi almak icin Vodafone cep Shoplar'a gidebilirsiniz BUnun yanında guncel mevcut faturalı hat kampanyalarından size uygun olan katlayan avantaj kampanyası ayrıntıları şoyledir:
Katlayan Avantaj Kampanyası ile;
Cep Avantaj Her Yone tarifesindeki aboneler ayda 750 yerine, her yone 1500 dakika konuşuyor
Katlayan Avantaj Kampanyası ile Cep Avantaj Her Yone
Aylık sabit ucret: 60 TL
Her yone 1500 dk
Vodafone'lularla ve sabit hatlar SINIRSIZ
Cep Avantaj Her Yone tarifesine gecmek icin AVANTAJ59yazıp 7048'e SMSgonderebilirsiniz
Katlayan Avantaj Kampanyasına katılmak icin KATLA HERYONE yazıp 7048'e ucretsiz SMS gondererek kayıt olabilirsiniz
Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz
Cevap: vodafon faturalıya gecme
Vodafone faturalı hatta gecmek ve kampanyalar ile ilgili bilgi almak icin Vodafone cep Shoplar'a gidebilirsiniz BUnun yanında guncel mevcut faturalı hat kampanyalarından size uygun olan katlayan avantaj kampanyası ayrıntıları şoyledir:
Katlayan Avantaj Kampanyası ile;
Cep Avantaj Her Yone tarifesindeki aboneler ayda 750 yerine, her yone 1500 dakika konuşuyor
Katlayan Avantaj Kampanyası ile Cep Avantaj Her Yone
Aylık sabit ucret: 60 TL
Her yone 1500 dk
Vodafone'lularla ve sabit hatlar SINIRSIZ
Cep Avantaj Her Yone tarifesine gecmek icin AVANTAJ59yazıp 7048'e SMSgonderebilirsiniz
Katlayan Avantaj Kampanyasına katılmak icin KATLA HERYONE yazıp 7048'e ucretsiz SMS gondererek kayıt olabilirsiniz
Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz