Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vodefone Mobile Vodem Calışmıyor

Vodefone Mobile Vodem Calışmıyor
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Vodafone Vodem Calışmıyor

imagesvodefonemobilevodemcalismiyor5b043ff638bf5

Az evvel başıma gelen bir sorunu ve cozumunu paylaşmak istiyorumVodafone vodemim yani halk arasındaki ismiyle Vınn'ım bir anda internete bağlanmadı İnternet ayarlarında değişiklik yaptıysam da duzeltemedim Bağlantı var gozukuyordu ancak internete bağlanmıyordu

İnternette bir cozum arama imkanım da olmadığı icin iş başa duştu İlk aklıma geleni yaptım ve duzeldi Ne mi yaptım?

Vodafone vodem programımı bilgisayarımdan kaldırdım

Bunun icin program ekle kaldırdan vodafonu kaldır deyin

Bu arada vodeminizi de cıkartın

Programın kaldırılması 12 dakika suruyor

Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Vodeminizi tekrar takın

Bilgisayar vodemi yeni takılmış gibi algılıyor ve bağlanmamanıza neden olan sistem hataları ayıklanıyor

Artık rahatlıkla vodeminizi kullanabilirisniz

Benzer sorunlar yaşıyorsanız bu yolu deneyin Olmazsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz