Vodafone Vodem Calışmıyor
imagesvodefonemobilevodemcalismiyor5b043ff638bf5
Az evvel başıma gelen bir sorunu ve cozumunu paylaşmak istiyorumVodafone vodemim yani halk arasındaki ismiyle Vınn'ım bir anda internete bağlanmadı İnternet ayarlarında değişiklik yaptıysam da duzeltemedim Bağlantı var gozukuyordu ancak internete bağlanmıyordu
İnternette bir cozum arama imkanım da olmadığı icin iş başa duştu İlk aklıma geleni yaptım ve duzeldi Ne mi yaptım?
Vodafone vodem programımı bilgisayarımdan kaldırdım
Bunun icin program ekle kaldırdan vodafonu kaldır deyin
Bu arada vodeminizi de cıkartın
Programın kaldırılması 12 dakika suruyor
Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Vodeminizi tekrar takın
Bilgisayar vodemi yeni takılmış gibi algılıyor ve bağlanmamanıza neden olan sistem hataları ayıklanıyor
Artık rahatlıkla vodeminizi kullanabilirisniz
Benzer sorunlar yaşıyorsanız bu yolu deneyin Olmazsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz
imagesvodefonemobilevodemcalismiyor5b043ff638bf5
Az evvel başıma gelen bir sorunu ve cozumunu paylaşmak istiyorumVodafone vodemim yani halk arasındaki ismiyle Vınn'ım bir anda internete bağlanmadı İnternet ayarlarında değişiklik yaptıysam da duzeltemedim Bağlantı var gozukuyordu ancak internete bağlanmıyordu
İnternette bir cozum arama imkanım da olmadığı icin iş başa duştu İlk aklıma geleni yaptım ve duzeldi Ne mi yaptım?
Vodafone vodem programımı bilgisayarımdan kaldırdım
Bunun icin program ekle kaldırdan vodafonu kaldır deyin
Bu arada vodeminizi de cıkartın
Programın kaldırılması 12 dakika suruyor
Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Vodeminizi tekrar takın
Bilgisayar vodemi yeni takılmış gibi algılıyor ve bağlanmamanıza neden olan sistem hataları ayıklanıyor
Artık rahatlıkla vodeminizi kullanabilirisniz
Benzer sorunlar yaşıyorsanız bu yolu deneyin Olmazsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz