iltasyazilim
FD Üye
Vodafone Vodem Çalışmıyor
Az evvel başıma gelen bir sorunu ve çözümünü paylaşmak istiyorumVodafone vodemim yani halk arasındaki ismiyle Vınn'ım aniden internete bağlanmadı İnternet ayarlarında değişim yaptıysam da düzeltemedim Temas var gözüküyordu ama internete bağlanmıyordu
İnternette bir çözüm arama imkanım da olmadığı için iş başa düştü Birincil aklıma geleni yaptım ve düzeldi Ne mi yaptım?
Vodafone vodem programımı bilgisayarımdan kaldırdım
Bunun için program ekle kaldırdan vodafonu kaldır deyin
giderken vodeminizi de çıkartın
Programın kaldırılması 12 dakika sürüyor
Arkasından bilgisayarınızı tekrar başlatın ve Vodeminizi baştan takın
Bilgisayar vodemi yeni takılmış gibi algılıyor ve bağlanmamanıza neden olan sistem hataları ayıklanıyor
Bundan Böyle rahatlıkla vodeminizi kullanabilirisniz
Benzer sorunlar yaşıyorsanız bu yolu deneyin Olmazsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz *
Az evvel başıma gelen bir sorunu ve çözümünü paylaşmak istiyorumVodafone vodemim yani halk arasındaki ismiyle Vınn'ım aniden internete bağlanmadı İnternet ayarlarında değişim yaptıysam da düzeltemedim Temas var gözüküyordu ama internete bağlanmıyordu
İnternette bir çözüm arama imkanım da olmadığı için iş başa düştü Birincil aklıma geleni yaptım ve düzeldi Ne mi yaptım?
Vodafone vodem programımı bilgisayarımdan kaldırdım
Bunun için program ekle kaldırdan vodafonu kaldır deyin
giderken vodeminizi de çıkartın
Programın kaldırılması 12 dakika sürüyor
Arkasından bilgisayarınızı tekrar başlatın ve Vodeminizi baştan takın
Bilgisayar vodemi yeni takılmış gibi algılıyor ve bağlanmamanıza neden olan sistem hataları ayıklanıyor
Bundan Böyle rahatlıkla vodeminizi kullanabilirisniz
Benzer sorunlar yaşıyorsanız bu yolu deneyin Olmazsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz *