Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vodefone Mobile Vodem Çalışmıyor

Vodefone Mobile Vodem Çalışmıyor
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Vodafone Vodem Çalışmıyor

Az evvel başıma gelen bir sorunu ve çözümünü paylaşmak istiyorumVodafone vodemim yani halk arasındaki ismiyle Vınn'ım aniden internete bağlanmadı İnternet ayarlarında değişim yaptıysam da düzeltemedim Temas var gözüküyordu ama internete bağlanmıyordu

İnternette bir çözüm arama imkanım da olmadığı için iş başa düştü Birincil aklıma geleni yaptım ve düzeldi Ne mi yaptım?

Vodafone vodem programımı bilgisayarımdan kaldırdım

Bunun için program ekle kaldırdan vodafonu kaldır deyin

giderken vodeminizi de çıkartın

Programın kaldırılması 12 dakika sürüyor

Arkasından bilgisayarınızı tekrar başlatın ve Vodeminizi baştan takın

Bilgisayar vodemi yeni takılmış gibi algılıyor ve bağlanmamanıza neden olan sistem hataları ayıklanıyor

Bundan Böyle rahatlıkla vodeminizi kullanabilirisniz

Benzer sorunlar yaşıyorsanız bu yolu deneyin Olmazsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz *