Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volga Tamoz Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar Şarkı Sozu

Volga Tamoz Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar Şarkı Sozu
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkı sozleri Volga Tamoz

Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkısı sozu

Sonuna kadar geldim aşkın
Kavuşamadım ben sana
Yetişemedim ben sana
Anlatamadım derdimi
Ağla gonlum ağla
Bekledim inan seni hergun
Dayanamadım sevgisiz
Yaşayamadım ben sensiz
Anlatamadım derdimi
Ağla gonlum ağla
Yazık ettin yazık
Kendinden cok bana
Gucum kalmadı artık
Her yokluğunda
Aylar gecse de yıllar gecse de
Bir omur boyle surse de
Ben seni unutamam
Aylar gecse de yıllar gecse de
Bir omur boyle bitse de
Ben seni unutamam

Similar threads

Ebru Gundeş Sonuna Kadar sozleri Ebru Gundeş Sonuna Kadar Şarkı Sozleri Sonuna kadar geldim aşkın Alışamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gonul ağla Yazık ettin yazık Kendinden cok bana Gucum kalmadı artık Her yokluğunda Aylar gecse de Yıllar gecse de Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
msülüm gürses ardına kadar şarkısının sözleri müslüm gürses, müslüm gürses şarkıları, ardına kadar şarkı sözü, şarkı sözleri, müslüm gürses albümünden şarkı sözleri aradığınız herşey burda melkelerim müslüm babada neye elini atsa hoş oluyor işte bir pop şakısını daha kendi yorumuyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İzel Hasretim şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz İzel Hasretim şarkısı sozu hani bir nefeste cekersin ya beni de oyle cek hasretim aşk kokan yıldızlara hani bakar dalarsın ya guruba bana da oyle bak kulun olayım oy aman denizleri aş da gel kurbanın olam kurtar beni buralardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu Soz soz verdim ben bir daha asla Sevmem diye yemin ettim ben Coktan beri tuhaf duygularda Sordum aski ve Korkuyorsam bir nedeni var elbet Ates yaktigi yerde dert Sen bunlari duymadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Mansur Ark Sana Demedim mi şarkı sozleri Volga Tamoz Mansur Ark Sana Demedim mi şarkısı sozu Kaderim mi benim buymuş olanları herkes duymuş Nasıl oldu anlamadım ki ne yapalım kısmet buymuş Sana demedim mi sana demedim mi eridiğimi sana demedim mi Omrumun son gununu son gulumu sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt