Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Volga Tamoz İzel Hasretim Şarkı Sozu

Volga Tamoz İzel Hasretim Şarkı Sozu
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İzel Hasretim şarkı sozleri Volga Tamoz

Volga Tamoz İzel Hasretim şarkısı sozu

hani bir nefeste cekersin ya
beni de oyle cek hasretim
aşk kokan yıldızlara
hani bakar dalarsın ya guruba
bana da oyle bak kulun olayım

oy aman denizleri aş da gel
kurbanın olam
kurtar beni buralardan ne olur

Similar threads

Volga Tamoz Şık Şık Şarkı Sozu Volga Tamoz Şık Şık Şarkısı Volga Tamoz Murat Dalkılıc Hepsi Şık Şık Şarkı Sozleri Volga Tamoz Murat Dalkılıc grup hepsi şık şık şarkısı Volga Tamoz Şık Şık Şarkı Sozleri ruhunun icini gostermeyeni mesaisiz aktorleri gozu goren kalbi nankorleri sil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu Soz soz verdim ben bir daha asla Sevmem diye yemin ettim ben Coktan beri tuhaf duygularda Sordum aski ve Korkuyorsam bir nedeni var elbet Ates yaktigi yerde dert Sen bunlari duymadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele gune sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gonul ciceğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Sibel Alaş Fem şarkı sozleri Volga Tamoz Sibel Alaş Fem şarkısı sozu Benim olmadın gozum gormuyor Olesim var ya yurek yetmiyor Şeytanı duydum cek git diyor Beni gonderme Benim olmadın yanıyor canım Sorasım var ya dunum yarınım Kafam almıyor bana mı kıydın Dilim oğretme Kucucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkı sozleri Volga Tamoz Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkısı sozu kul oldum, yol oldum gozden duştum ah, pul oldum avuttunuz yalanlarla ninnilerle, masallarla şu vefasız insanların gunahları boynuna elleri kolları kınalı bebek yureği doğuştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt