Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Volga Tamoz Yonca Evcimik Bandıra Bandıra Şarkı Sozu

Volga Tamoz Yonca Evcimik Bandıra Bandıra Şarkı Sozu
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yonca Evcimik Bandıra Bandıra şarkı sozleri Volga Tamoz

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra şarkısı sozu

Oturup da konuşamadık seninle
Duşunup de taşınamadık doğru durust
Amacımızın ucuna da varmışken
Başka aşklar senin neyine

Bakışıp da goruşemedik seninle
Uzanıp da erişemedik doğru durust
Amacımızın ucuna da varmışken
Başka kızlar senin neyine

Ben seni herkeslerden
Daha daha iyi tanırım
Hem ben sana herkeslerden
Daha daha iyi bakarım
Daha daha iyi bakarım

Bandıra bandıra bandıra bandıra ye
Bandıra bandıra ye beni
Hic doyamazsın tadıma
Butun numaralar bende
Sen de var benim farkıma
Kalma sakın başka yerde
Ne işin var başka yerde
Bandıra bandıra ye beni
Hic doyamazsın tadıma

Similar threads

İzel Hasretim şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz İzel Hasretim şarkısı sozu hani bir nefeste cekersin ya beni de oyle cek hasretim aşk kokan yıldızlara hani bakar dalarsın ya guruba bana da oyle bak kulun olayım oy aman denizleri aş da gel kurbanın olam kurtar beni buralardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu Soz soz verdim ben bir daha asla Sevmem diye yemin ettim ben Coktan beri tuhaf duygularda Sordum aski ve Korkuyorsam bir nedeni var elbet Ates yaktigi yerde dert Sen bunlari duymadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Yonca Evcimik Yallah Sevgilim Şarkı Sozleri Yonca Evcimik Yallah Sevgilim Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Yallah hadi git (yallah) Yallah tatile Yordu bizi hayat ellerinde sorma canım, dunya nankor Beni bozar bu durum ee tabi ki Yallah hadi git (yallah) Yallah sevgili Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele gune sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gonul ciceğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkı sozleri Volga Tamoz Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkısı sozu kul oldum, yol oldum gozden duştum ah, pul oldum avuttunuz yalanlarla ninnilerle, masallarla şu vefasız insanların gunahları boynuna elleri kolları kınalı bebek yureği doğuştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt