Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Volkan'dan Kura Değerlendirmesi

Volkan'dan Kura Değerlendirmesi
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Uefa Kura cekimleri tamamlandı Fenerbahce ve Milli takımın başarılı file bekcisi Volkan Demirel, UEFA kuraları hakkında değerlendirmede bulundu

Marsilya ile ilgili olarak Volkan Demirel, Marsilya takımı Fransa'nın koklu kuluplerinden Eskişehir ile karşılaştılar ve onları yarış dışı bıraktılar Eskişehir taraftarlarının da bizi destekleyeceğini duşunuyorum Avrupa'da oynana maclar ulke ile alakalıdır

Biz Turkiye'yi temsil edeceğiz Avrupa'da mucadele eden her takımı desteklemek gerekiyor Marsilya ile gruptan cıkmak icin mucadele edeceğimizi duşunuyorumdedi

Volkan Demirel,yaptığı acıklamada şunları soyledi: Kura cekimini izledik, her zaman hangi takımı cekersek cekelim rakiplerimizin cok da onemli olmadığını soyluyorum

Cunku onemli olan bizim ne yaptığımız Onemli bir kura cektiğimize ve Fenerbahce icin hayırlı olacağına inanıyorum

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyorduk ama olmadı şimdi hayat devam ediyor

UEFA Kupası'nda grupları gecip gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz Cıkan gruplardan kupaya doğru ilerleyeceğimizi duşunuyorum Ben şahsen kupayı alabileceğimize inanıyorum Takımımızın sadece zamana ihtiyacı var Spartak Moskova ile oynadığımız macta onadığımız ikinci yarı ortada

Yaşadığımız tum bu olaylarla tecrubeleniyoruz Uzuntuler, kırılmalar geride kaldı Birbirimizi her zaman motive ederek ilerlememiz gerekiyor İki uc mactır ben de tribundeydim Takıma destek verdim Biz taraftarımızla birlikteyken daha gucluyuz Hedeflerimizi yuksek tutmak gerekiyor

Biz takım olarak inandığımız surece umulmadık başarılara imza atabiliriz diye duşunuyorum Tum takım arkadaşlarım benim gibi duşunurse UEFA Kupası'na sahibiz diyebiliyorum Getiremezsek de Turk bayrağını temsil edeceğimize inanıyorum

imagesvolkandankuradegerlendirmesi5b0404e374928