Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volkan'dan Kura Değerlendirmesi

Volkan'dan Kura Değerlendirmesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Uefa Kura çekimleri tamamlandı Fenerbahçe ve Ulusal takımın başarılı file bekçisi Volkan Demirel, UEFA kuraları hakkında değerlendirmede bulundu

Marsilya ile ilgili olarak Volkan Demirel, Marsilya takımı Fransa'nın köklü kulüplerinden Eskişehir ile karşılaştılar ve onları yarış dışı bıraktılar Eskişehir taraftarlarının da bizi destekleyeceğini düşünüyorum Avrupa'da oynana maçlar ülke ile alakalıdır

Biz Türkiye'yi temsil edeceğiz Avrupa'da mücadele eden her takımı desteklemek gerekiyor Marsilya ile gruptan çıkmak için çaba edeceğimizi düşünüyorumdedi

Volkan Demirel,yaptığı açıklamada şunları söyledi: Kura çekimini izledik, tekrar tekrar hangi takımı çekersek çekelim rakiplerimizin fazla da manâlı olmadığını söylüyorum

Çünkü önemli olan bizim ne yaptığımız Kayda Değer bir kura çektiğimize ve Fenerbahçe için bahtı açık olacağına inanıyorum

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyorduk fakat olmadı hemen hayat devam ediyor

UEFA Kupası'nda grupları geçip gidebildiğimiz yere dek gitmek istiyoruz Çıkan gruplardan kupaya dürüst ilerleyeceğimizi düşünüyorum Ben bizzat kupayı alabileceğimize inanıyorum Takımımızın sadece zamana ihtiyacı var Spartak Moskova ile oynadığımız maçta onadığımız ikinci sanki besbelli

Yaşadığımız tüm bu olaylarla tecrübeleniyoruz Üzüntüler, kırılmalar geride kaldı Birbirimizi tekrar tekrar motive ederek ilerlememiz gerekiyor İki üç maçtır ben de tribündeydim Takıma destek verdim Biz taraftarımızla birlikteyken daha güçlüyüz Hedeflerimizi yüksek tutmak gerekiyor

Biz takım olarak inandığımız sürece beklenmedik başarılara imza atabiliriz diye düşünüyorum Bütün takım arkadaşlarım benim gibi düşünürse UEFA Kupası'na sahibiz diyebiliyorum Getiremezsek de Türk bayrağını temsilcilik edeceğimize inanıyorum

*

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt