Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volkswagen en büyük fabrikasında üretime yeniden başladı

Volkswagen en büyük fabrikasında üretime yeniden başladı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Iki%2Ddevin%2Dortakligi%2Dbaslamadan%2Dbitti%2D194980%2Ejpg

Volkswagen, Wolfsburg'daki en büyük fabrikasında üretime yine başladı.

Volkswagen Group'tan yapılan açıklamada, üretime verilen ortanın akabinde tekrar başlayan çalışmalarda birinci etapta şirketin Golf markasının üretileceği belirtildi. Açıklamaya nazaran Golf üretimi yüzde 10 ve yüzde 15 kapasiteyle başlayarak, adım adım artırılacak ve birkaç hafta içinde üretim kapasitesi yüzde 40 seviyesine yükseltilecek.

Açıklamada, bu çerçevede toplam 8,000 bin Volkswagen Group işçisinin Pazartesi gününden itibaren işbaşı yaptığı ve Golf modelinin akabinde, VW Tiguan ve Touran modellerinin de üretimine başlanacağı belirtildi.

Açıklamaya nazaran, Volkswagen Group Golf, Tiguan ve Touran modellerinin akabinde SEAT markasıyla ürettiği Tarraco modelinin üretiine de Çarşamba günü başlayacak.

Volkswagen Group İdare Şurası Üyesi Andreas Tostmann, "Haftalar süren ortanın akabinde, Avrupa'nın en büyük araba fabrikasında üretimin yine başlaması, çalışanlarımız, bayilerimiz, yedek modül sağlayıcılarımız, Almanya iktisadı ve Avrupa için kıymetli bir simge oluşturdu" dedi.

Tostmann, Volkswagen Group'un, üretim sürecinde çalışan sıhhatinin öncelikli olduğunu bu emelle 100 noktalı bir plan hazırlayıp uygulamaya başladıklarını ekledi.

858,506Konular
983,018Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt