Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vücut geliştirmek için kullanılan takviyelerin etkileri nedir?

Vücut geliştirmek için kullanılan takviyelerin etkileri nedir?
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Maddelerin yararını zararını ayırt edebilecek kadar tıbbi bilgiye sahip değilim fakat spor yapmaktaki ve değişik kimyasal maddeleri kullanmaktaki gaye gözden geçirilmeli diye düşünüyorum
Bu maddelerin kullanım amacının hızlı bir şekilde sonuçlanmak olduğunu tahmin ediyorum

Ilk Kez sporu netice odaklı yaptığınızda sporun size sağlayacağı çoğu artıyı kaçırırsınız Sürecin farkında olmak spor esnasında ruhsal açıdan da beslenmenizi sağlar

Bağlı oysa sonuçlar da önemli Zayıflamak, kas gerçekleştirmek, güçlü kalmak Amaç ne olursa olsun bunlara fazla kolay ulaşılmayacağını kabul etmek gerekir Hedefleri küçültüp zamana dağıtmak bu uzun sürede spor yapma motivasyonunuzun korunmasını sağlayabilir
Sanırım soruda bahsi geçen maddeler kas gelişimini artmak ve süratli gitmek için kullanılıyor Kas gelişimi ile amaçlananın ne olduğu da önem kazanır bu durumda Ne değin çok adale o kadar iyidüşüncesi ne kadar doğrudur Bu akıl bana anoreksiyada görülen Ne kadar cılız o kadar iyidüşüncesini hatırlatıyor Daha çok kasa sahip olduğunuzda hayatınızda neyi bambaşka yapacaksınız? acilen yapamadığınız nelere olanak sağlayacak daha artı kas? Dış görünüş mü? Emniyet mi? Hedef bunlar olsa da aslında ne kadar aceleniz var? Daha risksiz yollardan ulaşılamaz mı bu sonuçlara? *

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt