Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vücut tipinizi bilin, iyi görünün, ona göre giyinin

Vücut tipinizi bilin, iyi görünün, ona göre giyinin
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Vücut tipinizi bilin, iyi görünün, ona göre giyinin VÜCUT TİPİNE TARAFINDAN GİYİN!Yazar: ESRA CORUH Ceset tipinizi bilin, iyi görünün Gövde kusurlarınızı gizleyerek, defalarca çok iyi görünebilirsiniz İster şişman, ister minyon olun, beden tipinize göre giyinmenin püf noktalarını bilin yeter 1 Ceset ölçülerim kıvrımlı ve birazcık da toplu olduğum için bakımlı giysiler giymekten çekiniyorum Bana tavsiyeleriniz nedir? (Banu B İzmir) Balık etli, hafif toplu kadınlar, genel olarak bol giysiler seçim eder Ama unutmayın oysa, bol kesimli kıyafetler sizi daha da şişman gösterir bu nedenle üzerinize oturan, göğüs ve kalçalarınızı saran kıyafetleri seçim etmenizde yarar var Lakin dapdar kesimleri değil Örneğin basene oturan ve sonra bollaşan etekleri, kuytu bluzlarla tamamlayabilirsiniz Kalçanıza oturan ve paçalara doğru bollaşan jean ve kumaş pantolonlar tam size tarafından Kıvrımlı hatlarınız olduğu için belinize dikkat çekebilir, kıyafetinizi kemerle tamamlayabilirsiniz Belinize oturan kemerli gömlek elbiseler de size yerinde olacaktır Kıyafetlerinizi seçerken kumaşlarına da uyarı edin Tok kumaşlar vücudu daha toplayacağı ve saracağı için içten seçim olacaktır Ama siz siz olun, bol giysilerden uzaktan durun 2 Maalesef armut tipi bir cisim üretim var bu nedenle bilhassa etek ve elbise seçerken zorlanıyorum Bana önerileriniz olabilir mi? (Seher M Adana) Şişmiş eteklerden ziyade, üzerinize oturan ve düz inen etekleri tercih edin Bilhassa göğsünüzü ortaya dahil etmemek için korse tipi üstler ve belinize oturan ceketler giyebilirsiniz Kruvaze, yani yanlamasına birleşen elbiseler de tam size göre Hem boyundan bağlı elbiseler, yaz akşamları için doğru bir seçim olacaktır Daha Aşağı ve üstteki dengesini karşılamak namına göğüslerinizi kaldıran sütyenleri seçim edin İnce buruşuk bazı da sizi daha ince ve uzun gösterecektir 3 Beden tipim epeyce minyon bu nedenle kıyafet bulmakta zorlanıyorum Yardımınıza ihtiyacım var (Berfu L Antalya) Minyon bir gövde yapınız varsa, en önemli kaide kıyafetlerinizin üzerinize oturmasıdır 60’lı yılları hatırlatan belden bollaşan elbiseler ya da etekler sizin için ideal Fakat etek boyunun diz altını geçmemesine uyarı edin Minyon kadınlara kısa etek yakıştığı için, bacaklarınızı ortaya çıkartabilirsiniz Hem dolgu topuklu veya platform topuklu ayakkabılarla boyunuzun daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz Boru paça pantolonlar da daha uzun görünmenizi sağlar Tek renk giyinmek ve koyu renkleri yeğlemek ise modern bir görünümün yanı sıra bütünlük de sağlar 4 Altı aylık hamileyim ve her geçen gün daha da kilo alıyorum Eski kıyafetlerime de sığmam mümkün olmadığı için bu dönemde neler giymem konusunda önerilerinizi bekliyorum (Makbule Ç Ankara) Bu yıl gebe kaldığınız için fazla şanslısınız Çünkü yeni sezonda gebe elbisesi görünümünde bol tunikler ve elbiseler çok var Bu tip elbiseleri giyebileceğiniz gibi, karnınızın şişkinliğini muhakkak eden giysilerle de fazla şık duracaksınız Kruvaze elbiseler, keza hamilelik döneminizde hem de daha ardından giyebileceğiniz kıyafetler arasında Kısa bluzlar yerine karnınızı kapatacak uzun üstleri tercih edebilirsiniz Eski jeanlerinizi ast dikişlerini açtırıp, lastik diktirerek değerlendirebilirsiniz Göğüsten bollaşan elbiseleri pantolon üstüne giyerek de günümüz modasına uyabilirsiniz 5 Fazla ince bir gövde yapısına sahip olmaktan şikâyetçiyim Kilom normalin aşağıda ve boyum da uzun Sizce nasıl kıyafetler giymeliyim? (Elif A Ankara) Sahiden fazla şanslısınız Tüm kadınlar sizin ölçülerinize sahip elde etmek için uğraşıyor İstediğiniz her kıyafeti giymekte özgürsünüz çünkü cisim tipiniz müsait Sezonun modası bol straplez elbiseler, skinny jean pantolonlar, göğüsten bollaşan tunik bluzların tümü size tarafından Size tek önerim, boyunuz uzun olduğu için yüksek topuklular yerine, düz sandaletleri veya babetleri seçim etmeniz Uzun olan vücut boyunuzu daha kısa göstermek için, yatay çizgili tişörtleri seçim edebilirsiniz Göğüsleriniz küçükse bakımlı bluzlardan kaçınmalısınızKaynak : Sabah  

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt