Vucudun yağ yakım mekanizmalarını da acığa cıkaran bu formul şoyle:
3 litre suyun icerisine, 2 orta boy elma (Yeşil elma tercih edilirse daha iyi) kabuklarıyla 4'e bolunerek atılır 1 limon 4 eşit parcaya bolunerek karışıma eklenir Daha sonra 1 tatlı kaşığı tane karanfil, bir tatlı kaşığı tane karabiber ve bir dal kuru tarcın hafif kaynatılır 1520 dakika, aroması cıkana dek kaynatılır Ilıdıktan sonra şişeye alınarak icilir
Ramazan ayında iftardan sonra ve sahurda 1'er bardak tuketilmesi metabolik dengeyi sağlıyor Selahattin Donmez, bu sıvıyı kendisinin de gunde bir kac bardak tukettiğini belirtti
3 litre suyun icerisine, 2 orta boy elma (Yeşil elma tercih edilirse daha iyi) kabuklarıyla 4'e bolunerek atılır 1 limon 4 eşit parcaya bolunerek karışıma eklenir Daha sonra 1 tatlı kaşığı tane karanfil, bir tatlı kaşığı tane karabiber ve bir dal kuru tarcın hafif kaynatılır 1520 dakika, aroması cıkana dek kaynatılır Ilıdıktan sonra şişeye alınarak icilir
Ramazan ayında iftardan sonra ve sahurda 1'er bardak tuketilmesi metabolik dengeyi sağlıyor Selahattin Donmez, bu sıvıyı kendisinin de gunde bir kac bardak tukettiğini belirtti